Home / Horoscop saptamanal / Rac 18 – 24 iunie 2018

Rac 18 – 24 iunie 2018

HOROSCOP RAC 18 – 24 IUNIE 2018

Atentie la incidente, cheltuieli, gelozie, tensiuni in intimitate, cu partenerul sau copiii

 

Luni si marti poti avea un succes legat de intalniri, petreceri si actiuni sociale, iubire, copii, viata ta si evolutia proprie, iar de marti pana joi iti sunt favorizate examenele, cercetarile spirituale, relatia cu cei aflati la distanta, chestiunile legale si drumurile lungi.

De marti, cinci luni iti revizuiesti principiile, moralitatea, idealurile, relatia cu strainatatea, educatia, dar iti poti clarifica si visele, clarviziunea si actiunile legale.

Tot de marti, pana joi atentie la finante, sursele externe de venituri si legaturile sufletesti. De joi, pentru o saptamana, in special sambata si miercurea ce vine, ai grija la temperament, incidente, conflicte si tensiuni in relatiile personale, in cuplu sau cu asociatii, iar de sambata pana luni la cheltuieli pe confort sau distractii si tensiuni in relatia romantica.

Incepand de joi iti revin optimismul si stralucirea, si o luna ai calea deschisa pentru a te reinventa si pentru a initia actiuni personale. Chiar de miercuri pana sambata poti avea parte de intalniri surpriza in colectivitate si situatii neprevazute din partea prietenilor, cunostintelor sau organizatiilor. Profita de aceasta perioada pentru a face schimbarile dorite!

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.