Home / Horoscop saptamanal / Rac 18-24 februarie 2019

Rac 18-24 februarie 2019

HOROSCOP RAC 18 – 24 FEBRUARIE 2019

De marti, pentru o luna lucrurile care devin mai importante si in care te implici concret, sunt legate de studii, perfectionare, cursuri certificate, redirectionare profesionala, calatorii la distanta, turism, relatia cu strainatatea, procese si actiuni legale. In primele doua saptamani actiunile tale iti pot aduce beneficii, stabilizare si consolidare. Tot in aceste privinte, saptamana aceasta ai ocazia sa descoperi noi perspective si puncte de vedere. Incearca sa te concentrezi pe detalii si pe ceea ce este practic, realist si palpabil.

Poti avea succes in: recapatarea controlului, depasirea crizelor, relatiile intime si sufletesti, obtinerea unui ajutor afectiv sau financiar, imprumuturi, mosteniri, bani si bunuri la comun.  Poti descoperi noi resurse pentru a te regenera si pentru a-ti regasi puterea personala.

In plus, pot avea loc reuniuni sociale reusite, iti poate creste popularitatea, te poti implica in initiative colective profitabile si poti castiga din afaceri sau proiecte de viitor.

Concentreaza-te pe: legaturile personale si directe, aplanarea conflictelor, procese, contracte, asocieri, casnicie, uniuni, parteneriate si colaborari. Poti avea intalniri placute si utile, poti atrage noi resurse, poti face strategii rentabile si te poti lansa in proiecte pe termen lung, favorabile atat pe plan relational, cat si financiar.

Atentie la: accidente, dificultati de comunicare, agresivitate, impulsivitate. Luna Plina de marti poate accentua nevoia unei schimbari de mentalitate, decor si anturaj, si a echilibrarii zilei de azi si lucrurilor, locurilor si persoanelor pe care le stii, cu viitorul tau si cele pe care ti-ai dori sa le cunosti. Incearca sa iei decizii rationale, nu emotionale!

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.