Home / Horoscop saptamanal / Rac 18-24 decembrie

Rac 18-24 decembrie

HOROSCOP RAC 18 – 24 DECEMBRIE

Atentie la sanatate, discutii cu colegii si tensiuni la serviciu

 

Profita de Luna Noua de luni pentru a stabili o noua atitudine fata de locul de munca, pentru a planifica un nou regim de viata si inceperea unui nou tratament medical, insa actioneaza concret abea dupa ziua de sambata, cand sunt posibile dificultati.

Pana joi poti obtine beneficii din serviciu si imaginea publica. De sambata, pentru o saptamana poti initia actiuni legate de evolutia spirituala, cresterea personala, studii si calatorii la distanta. Si tot de sambata, pentru vreo patru luni poti face cu succes schimbari drastice ce tin de copii, iubire, relatia de cuplu, cooperare, convietuire si colaborare.

Incepand de miercuri, in urmatorii trei ani ai posibilitatea sa devii intelept, matur si responsabil referitor la cuplu, casnicie, uniune, colaborari si parteneriate. Joi si in luna ce urmeaza, chiar ai sansa de a lua o decizie in aceasta directie, cu efect pe termen lung, si de a te implica mai mult in viata de cuplu, asocieri si parteneriate. In plus, de sambata pana lunea urmatoare dai dovada de maturitate in privinta relatiei de cuplu si a beneficiilor din colaborari sau dinspre partener.

Profita de aceasta saptamana ca sa constientizezi importanta fixarii unor scopuri pe care sa le atingi legate de casnicie, asocieri, colaborari si parteneriate!

Sarbatori fericite! 🙂

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.