Home / Horoscop saptamanal / Rac 17-23 iunie 2019

Rac 17-23 iunie 2019

HOROSCOP RAC 17 – 23 IUNIE 2019

Incepand de vineri, in urmatoarele cinci luni ai ocazia sa iti revizuiesti principiile de viata, moralitatea, judecata, educatia, activitatile si relatiile la distanta sau pe internet, nevoia de perfectionare, dorinta de progres personal si viziunea despre viitor. In aceasta perioada chiar pot avea loc descoperiri, ajustari de principii, teste de incredere si credinta.

Poti avea succes in: a doua parte a saptamanii, in ce priveste activitatile si legaturile confidentiale, lucruri secrete, intrajutorarea si ajutorul providential. Referitor la sociabilitate, avantaje si beneficii din relatii si preocupari ascunse, spirituale, oculte sau religioase, poti fi mai generos, indulgent si impresionabil decat de obicei. Poti primi un ajutor financiar, afectiv sau psihic neasteptat, poti castiga din activitati de intrajutorare sau te poti implica intr-o relatie ferita de ochii lumii. Ai posibilitatea sa afli ce iti doresti cu adevarat, dar incearca sa fii realist si atent la tentatii, exagerari, persoane sau situatii confuze.

Concentreaza-te pe: echilibrarea dorintelor tale, a identitatii, imaginii si vietii personale, cu ceea ce vor ceilalti, cooperarea si conlucrarea. Incearca sa gasesti o cale de mijloc si sa-ti revizuiesti interesele, actiunile, atitudinea si scopurile de atins pe termen lung.

Pe de o parte, de vineri, pentru o luna, lucrurile in care te implici in mod direct, tin de viata ta, directia in care mergi, identitatea si imaginea personala, vitalitate, felul in care te exprimi, comportament, infatisare si felul in care esti vazut de ceilalti. Zilele acestea pot exista blocaje, discutii, lupte sau conflicte, dar si situatii ce pot evolua rapid si intens, asa ca ramai atent la ceea ce conteaza cu adevarat.

Pe de alta parte, poti primi lectii de viata cu privire la relatiile personale si directe, contracte, asocieri, uniuni, casnicie, colaborari, aplanarea conflictelor, procese si lucrul cu publicul. Saptamana aceasta pot avea loc evenimente importante care sa-ti atraga atentia asupra necesitatii de a te maturiza in aceste privinte. Ai insa ocazia sa iti urmezi visele si sa iei decizii inspirate, durabile in timp.

Atentie la: sanatate, epuizare fizica si tensiuni la serviciu. Luni, momentul de Luna Plina accentueaza nevoia de progres, independenta si schimbare in legatura cu atitudinea ta fata de eforturi si energie fizica, rutina zilnica, disciplina si regimul de viata, sanatate, productivitate, munca in folosul altora, serviciu, relatii colegiale, obligatii, responsabilitati. Aici pot aparea noi perspective si directii, atat finalizari cat si noi inceputuri. Asculta-ti instinctele si indrazneste sa mergi mai departe!

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.