Home / Horoscop saptamanal / Rac 17-23 iulie

Rac 17-23 iulie

HOROSCOP RAC 17 – 23 IULIE

Atentie la impulsivitate, agresivitate, incidente si tensiuni cu sefii si autoritatile

 

Toata saptamana ai grija la incidente, tensiuni cu autoritatile si atitudine agresiva si impulsiva in public. Luni atentie la secrete, relatii ascunse sau imorale si blocaje in calatorii.

Pana miercuri poti obtine linistea sufleteasca si in camin prin anumite sacrificii sau relatii si castiguri ascunse si secrete. Poti face si planuri pe termen lung legate de venituri, investitii, cheltuieli, economie, resurse, confort, locul de munca, rutina si sanatate.

De sambata pana luni atentie la sacrificii si devotament, la ajutorul pe care il dai celorlalti, serviciu, sanatate si epuizare psihica si fizica. Tot atunci ai insa sansa de a face o schimbare legata de cariera si statutul social, ce iti poate modifica si sursa veniturilor.

De joi pana in septembrie ai grija la cheltuieli si investitii impulsive. De sambata, pentru o luna esti preocupat de finante si poti adopta o noua atitudine fata de planul material si gestionarea castigurilor, cheltuielilor si resurselor. Profita de Luna Noua de duminica!

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.