Home / Horoscop saptamanal / Rac 17-23 decembrie 2018

Rac 17-23 decembrie 2018

HOROSCOP RAC 17 – 23 DECEMBRIE 2018

Atentie la drumuri lungi, relatii la distanta, chestiuni legale, serviciu, sanatate

Toata saptamana, cel putin pana joi, pot avea loc situatii neprevazute pe plan social sau profesional, legate de cariera, profesie sau obiectivele tale in viata. Poti primi noi oportunitati ce tin de conditiile de munca si trai, regimul de viata, rutina zilnica, serviciu, obligatii si responsabilitati. In aceste privinte, de marti pana vineri iti sunt favorabile orice planificari, demersuri, tranzactii sau intalniri. Totusi, de sambata pana martea ce vine ai grija la zvonuri, falsuri, omiteri de informatii sau probleme de comunicare.

De marti, o saptamana si mai ales pana vineri, poti intalni dragostea la prima vedere si poti avea un succes legat de copii, arta sau educatie. Poti fi atras de o legatura la distanta sau pe internet, pot creste castigurile din relatia cu strainatatea sau activitati intelectuale, si esti romantic, sentimental si creativ. Imbina placerea si inspiratia cu spiritul practic.

Legat de relatiile personale, casnicie, asocieri, parteneriate, venituri din colaborari sau contracte, aplanari de conflictele sau procese, luni inca mai poti actiona favorabil. De sambata, o luna te implici mai mult in aceste directii. Luna Plina din acea zi poate accentua insa nevoia unei schimbari de imagine, comportament si exprimare a identitatii, si a gasirii unui echilibru intre tine si ceilalti. Incearca sa iei decizii rationale, nu emotionale!

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.