Home / Horoscop saptamanal / Rac 16-22 septembrie 2019

Rac 16-22 septembrie 2019

HOROSCOP RAC 16 – 22 SEPTEMBRIE  2019

Saptamana aceasta este ultima in care te implici in chestiuni ce tin de socializare, comunicare, drumuri, alergaturi, educatie, aflarea informatiilor, mediul apropiat, anturaj, rude, prieteni, tranzactii, schimburi de bunuri si idei. Initiativele si actiunile incepute acum iti pot aduce schimbari favorabile mai ales in ceea ce priveste aplanarea conflictelor, semnarea unor contracte, oficializarile, negocierile, colaborarile, asocierile, uniunile si parteneriatele de viata sau afaceri.

Referitor la aceste lucruri, casnicie, cuplu, asocieri, legalizari, relatii directe si personale, de acum pana anul viitor pot avea loc anumite blocaje si limitari, dar si sanse reale de crestere si succes. Foloseste-ti ambitia, fii matur si responsabil.

Incepand cu lunea ce vine evenimentele importante sunt legate de activitati casnice, familie, parinti, trecut, imbunatatirea caminului, proprietati imobiliare, originile tale, viata intima si nevoile sufletesti. Pana atunci insa poti fi constrans sa iei anumite decizii in mod fortat, pot avea loc intalniri sau discutii tensionate, dar poti avea parte si de noi perspective si oportunitati favorabile. Fii realist si practic, fa planuri de viitor.

In aceasta perioada pot exista schimbari de conceptie legate de serviciu, obligatii, responsabilitati, conditiile de munca si trai, eforturi fizice, rutina zilnica, sanatate, disciplina, reguli si regim de viata. In aceste privinte pot avea loc teste de incredere si credinta, confuzii, dezamagiri, scandaluri, inselatorii. Provocarea tine de intelegerea diferentei intre iluzie si realitate, perceptia asupra adevarului, corectitudine si judecata dreapta.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.