Home / Horoscop saptamanal / Rac 16-22 decembrie 2019

Rac 16-22 decembrie 2019

HOROSCOP RAC 16 – 22 DECEMBRIE  2019

Si acum iti sunt favorabile initiativele legate de puterea personala, afirmare, recunoasterea meritelor, placeri, fericire, iubire, legaturi romantice, exprimarea sentimentelor, copii, arta, creativitate, joaca, relaxare si distractii. Ai puterea de a atrage ce iti doresti, de a elimina piedicile si de a te stabiliza, iar efectele actiunilor de acum sunt de lunga durata. Fii increzator in instinctele tale si in capacitatea de a-ti recapata controlul.

Pana duminica evenimentele care conteaza raman cele ce tin de locul de munca, serviciu, responsabilitati, obligatii, reguli, disciplina si regimul de viata, imbunatatirea conditiilor de trai, terapii, eforturi fizice si ingrijirea sanatatii. Poti avea o dispozitie imaginativa si intuitiva care sa-ti aduca noi conceptii si puncte de vedere, dar exista si posibilitatea unor confuzii, informatii false, situatii si persoane amagitoare sau pe care sa le percepi in mod eronat. Evita deciziile sau tranzactiile importante si limiteaza-te la activitati, proiecte sau intalniri ce includ relaxare si inspiratie.

De duminica incolo situatiile care necesita implicarea ta concreta tin de relatiile personale, contactul direct cu ceilalti, cuplu, casnicie, uniuni, asocieri, colaborari, contracte, procese, lucrul cu publicul si aplanarea conflictelor. Acesta este domeniul de viata care va fi scena unor transformari majore nu doar in urmatoarea luna, ci si in anul care vine. Chiar de duminica incepe o perioada aglomerata, plina de schimbari, noi oportunitati, finalizari si noi inceputuri. Ramai deschis la orice proiecte si experimente.

Totusi, incepand de vineri pentru trei saptamani, dorintele, placerile, castigurile, chestiunile afective si financiare sunt legate de obtinerea resurselor externe, cercetari psihologice si oculte, relatii intime si de suflet, imprumuturi, lucruri la comun, mosteniri si partaje. Spre sfarsitul saptamanii pot avea loc situatii neprevazute, oferte sau persoane provocatoare, care sa te atraga sau sa-ti aduca noi perspective. Fii atent la riscuri si la tentatiile de moment.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.