Home / Horoscop saptamanal / Rac 16-22 aprilie 2018

Rac 16-22 aprilie 2018

HOROSCOP RAC 16 – 22 APRILIE 2018

Atentie la exravaganta, tensiuni in cuplu, cu colaboratorii, sefii si autoritatile

Toata saptamana, mai ales pana miercuri poti avea parte de situatii neasteptate legate de scopurile tale, cariera, reputatie, pe plan social sau profesional.

In primele doua zile incearca sa fii cumpatat in actiunile de intrajutorare si nu exagera cu distractiile. Tot atunci poti sa devii popular, sa ai succes in dragoste si sa faci schimbari in parteneriatele de viata sau afaceri. Saptamana aceasta si cealalta ai sansa sa actionezi concret pentru a incheia contracte de colaborare, pentru a-ti imbunatati relatia de cuplu, legatura romantica si cea cu copii. In plus de vineri, pentru o luna te implici in proiecte de anvergura, activitati colective si sociale, intalniri cu prietenii, actiuni umanitare.

Incepand de acum, in urmatoarele cinci luni ai ocazia sa iti revizuiesti atitudinea referitor la casnicie, asocieri, parteneriate, contracte, conflicte si procese. De miercuri, felul in care te maturizezi, te organizezi si devii responsabil, iar de duminica reevaluezi schimbarile drastice, nevoia de a reconstrui si de a controla ce se intampla.

La sfarsitul saptamanii, pana miercurea ce vine ai grija la situatii neplacute in public, dificultati de comunicare cu autoritatile, tensiuni in cariera, casnicie si relatiile personale.

Profita de Luna Noua de luni ca sa-ti imbunatatesti statutul social. Fa noi planuri profesionale, fixeaza noi scopuri si redreseaza-ti cariera!

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.