Home / Horoscop saptamanal / Rac 15-21 iulie 2019

Rac 15-21 iulie 2019

HOROSCOP RAC 15 – 21 IULIE 2019

Pana vineri mai ai ocazia sa afli informatii si sa reconsideri atitudini, preocupari si interese referitoare la bani, talente, valoarea ta, posesiuni, economie, investitii si nivelul de trai. In plus, in aceste privinte iti sunt incurajate initiativele si actiunile directe, in special cele legate de obligatii, responsabilitati, conditiile de munca si trai, eforturi fizice, rutina zilnica si regimul de viata. Poti obtine castiguri din munca si servicii, poti gasi noi surse de venituri sau de acumulare, poti face achizitii ce iti pot imbunatati confortul sau iti usureaza viata. Posibilitati de succes exista pana spre sfarsitul lunii si mai ales pana pe 25, dar se poate sa fie nevoie sa-ti evaluezi corect puterea, sa stabilesti reguli si sa eviti exagerarile.

Eclipsa Lunara de miercuri poate aduce rabufniri legate de ceilalti, relatii directe si personale, uniuni, cuplu, partenerul de viata, colaborari, asocieri, conflicte, procese, confruntari, contracte si lucrul cu publicul. Pot avea loc schimbari radicale si evenimente care sa accentueze necesitatea unui echilibru intre ce simti ca ai nevoie sa faci cu viata ta, si ce atitudine trebuie sa ai in relatia cu ceilalti.

Ca urmare pot exista dificultati si tensiuni, cel putin relational si financiar, legate si de tine ca persoana. Poti intampina restrictii sau blocaje cu privire la sociabilitate, intalniri personale si sociale, relatii in general, avantaje din farmec si infatisare, dar poti avea parte si de momente profund emotionale, noi oportunitati, lucruri, proiecte sau persoane care sa-ti placa si sa te atraga. Pentru a gestiona aceste crize ramai increzator si incearca sa renunti la atasamente nefolositoare, sa mergi pe ceea ce te inspira, simti si iti doresti cu adevarat.

Tot in aceste privinte, de vineri incolo, pana pe 1 august poti sa descoperi lucruri noi si sa revizuiesti abordari si mentalitati legate de viata ta proprie si directia in care mergi, identitatea si imaginea personala, vitalitate, integritatea corporala, comportament, infatisare si exprimare. Mai ales spre sfarsitul saptamanii pot avea loc neintelegeri, accidente sau confuzii, dar poti avea parte si de momente de intelegere si constientizare.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.