Home / Horoscop saptamanal / Rac 15-21 aprilie 2019

Rac 15-21 aprilie 2019

HOROSCOP RAC 15 – 21 APRILIE 2019

Doar pana sambata te mai implici direct in lucruri ce tin de obiectivele tale in viata, cariera, planul profesional, statutul social, urcarea in ierarhie, relatia cu autoritatile, imagine publica, renume, faima si reputatie. Totusi, ramai in continuare o perioada preocupat de planul social si profesional. De miercuri, trei saptamani la nivel de mentalitate, comunicare, interese, intalniri, alergaturi si demersuri, iar de sambata, aproape o luna, din punct de vedere al sociabilitatii, relatiilor, dorintelor si castigurilor.

Poti avea succes pana sambata in: ceea ce priveste legaturile la distanta, avantajele si beneficiile din educatie, activitati intelectuale, juridice, de turism sau transport. Pot avea loc intalniri intense, poti primi oferte care te-ar putea tenta, poti gasi noi resurse si moduri de castig. Poti obtine venituri din cursuri, relatia cu strainatatea, internet, calatorii, lege sau spiritualitate. Incearca totusi sa practici moderatia si cumpatarea, ramai principial, evita fixatiile, excesele, extravaganta si lipsa de moralitate sau corectitudine.

Concentreaza-te pe: cercul de cunostinte, grupari, asociatii, organizatii, corporatii, idealurile tale, planuri privind viitorul apropiat, obtinerea popularitatii si afaceri la scara larga. Incepand de sambata, pentru o luna aceste lucruri devin cele mai importante.

Atentie la scaderea popularitatii, despartiri de grupuri sau persoane, chiar de vineri, pana la sfarsitul saptamanii viitoare. Evenimente bruste, situatii neprevazute si iesite din comun pot aduce surprize de orice natura, de la succes neasteptat, la pierderi si instabilitate.

Atentie si la: incidente casnice, tensiuni in familie, neplaceri legate de camin sau imobiliare. Luna Plina de vineri poate accentua nevoia unei schimbari pe plan intim, casnic, familial sau locativ. Incearca sa revezi situatiile din ultima luna si sa iei decizii rationale pentru gasirea unui echilibru intre viata intima si personala, si cea sociala si profesionala.

Per total, in a doua parte a saptamanii ai grija la: incidente in camin sau in public, conflicte in organizatii, dificultati cu cei dragi, copii, familie, superiori sau autoritati.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.