Home / Horoscop saptamanal / Rac 14 – 20 mai 2018

Rac 14 – 20 mai 2018

HOROSCOP RAC 14 – 20 MAI 2018

Atentie la secrete, blocaje intime, financiare, cu prietenii, partenerul sau sefii

 

Si saptamana aceasta, macar in prima jumatate, atentie la incidente ciudate, limitari profesionale, neplaceri in public sau cu autoritatile, tensiuni si tendinte agresive in societate, cu superiorii, prietenii sau partenerul de viata, conflicte si blocaje afective sau financiare.

De marti, pana in noiembrie inconstanta si situatiile inedite pot aparea in privinta prietenilor, organizatiilor, popularitatii, actiunilor colective si proiectelor de anvergura. De miercuri, tot pana in noiembrie, cu pauza o luna, iti indrepti energia catre depasirea crizelor, obtinerea a noi resurse financiare, si relatiile intime. De sambata revii la sentimente mai bune si vreo trei saptamani poti castiga din intalniri, simpla aparitie si farmecul propriu.

Joi si vineri sunt zile bune pentru noi legaturi, contracte sau colaborari. De joi pana sambata poti avea surprize legate de prieteni, asociatii, afaceri si actiuni colective. Tot de atunci, o saptamana iti sunt favorizate eliminarea dependentelor si obtinerea de noi resurse.

Profita de Luna Noua de marti ca sa definesti planurile de viitor si obiectivele pe termen lung. Initiaza noi prietenii si noi parteneriate de afaceri, implica-te in colectivitate!

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.