Home / Horoscop saptamanal / Rac 13-19 mai 2019

Rac 13-19 mai 2019

HOROSCOP RAC 13 – 19 MAI 2019

Pana joi inca iti mai indrepti energia catre imbunatatirea psihicului, activitati si relatii ascunse, subiecte secrete, cercetari spirituale, meditatie, introspectie, renuntarea la tendinte nocive. In aceste privinte, la inceputul saptamanii poti lua initiative pline de succes.

Dupa aceea, incepand de joi iti revin oarecum puterea fizica si vitalitatea, si pentru o luna si jumatate esti dinamic, indraznet si plin de curaj, iar eforturile, spiritul de lupta si de actiune le indrepti catre imbunatatirea vietii tale in general. Chiar de atunci, pana saptamana viitoare ai ocazia sa incerci ceva nou si sa pornesti pe o noua cale.

Poti avea succes in: orice iesiri in public, intalniri si negocieri la nivel inalt. Reusitele tin de imaginea ta in societate, legaturi profesionale, cu sefii sau autoritatile, statut social, avantaje si beneficii provenite din cariera, profesie, faima sau reputatie. Pe plan relational si financiar, din perspectiva succesului si recunoasterii publice, pana miercuri ai sansa de a obtine ce iti doresti, in special prin demersuri secrete, relatii ascunse, initiative de intrajutorare, actiuni confidentiale, spirituale, oculte sau religioase.

Concentreaza-te pe: colectivitate, grupari, asociatii, organizatii, corporatii, idealurile tale, planuri privind viitorul apropiat si afaceri la scara larga. Din aceste puncte de vedere ai o perioada aglomerata, plina de alergaturi si demersuri. Evenimentele iti pot aduce schimbari favorabile, poti primi vesti sau informatii importante si ai ocazia sa iei decizii practice pe termen lung. In plus, de miercuri, pana pe 9 iunie creste probabilitatea obtinerii avantajelor si beneficiilor din proiecte avangardiste sau actiuni de grup. In privinta acestora, a relatiilor sociale si activitatilor in colectivitate, pentru o saptamana, pana miercurea viitoare poti avea parte de situatii neprevazute. Poti cunoaste persoane interesante, poti participa la reuniuni neobisnuite, te poti implica in afaceri si proiecte de amploare sau activitati sociale neconventionale. Prin comportament si spiritul de actiune poti castiga popularitate si sustinere, te poti impune in fata multimii si poti imbunatati imaginea personala si publica.

Atentie la: cercul de cunostinte, relatiile sociale, proiectele umanitare si afaceri, deoarece evenimentele si situatiile sunt de tip surpriza. Teoretic sunt tentante si placute, insa ramai totusi practic, evalueaza corect situatiile, fii realist si chibzuit. La Luna Plina de duminica ai grija si la jocuri de noroc, cheltuieli pe distractii, tensiuni in iubire si cu copiii.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.