Home / Horoscop saptamanal / Rac 13 – 19 august 2018

Rac 13 – 19 august 2018

HOROSCOP RAC 13 – 19 AUGUST 2018

Atentie la blocaje financiare, cheltuieli, conflicte si tensiuni in cuplu sau asocieri

 

Incepand de luni, doua saptamani iti revizuiesti felul in care actionezi, lupti si iti consumi energia in casnicie, parteneriate, colaborari, relatii personale, contracte sau procese.

De joi pana sambata poti intelege cum sa imbunatatesti relatia cu familia si nivelul de trai, cum sa iti acoperi necesitatile, sa iti cresti veniturile si sa te stabilizezi financiar.

In plus, duminica se incheie perioada de reevaluare a ideilor, mentalitatii si atitudinii in ceea ce priveste finantele, investitiile, economia, stabilizarea si acumularea materiala, posesiunile si confortul personal. Dupa aceea vei fi liber sa-ti schimbi modul de a gandi si sa-ti pui in practica planurile, pentru a-ti dovedi puterea, unicitatea si capacitatea creatoare.

Toata saptamana, in special in jurul zilei de duminica, poti avea succes in orice tine de relatii romantice, copii, proiecte artistice, creativitate, examene, educatie, strainatate, recunoasterea meritelor, chestiuni legale si calatorii. Profita pentru a face schimbarile dorite!

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.