Home / Horoscop saptamanal / Rac 12-18 noiembrie 2018

Rac 12-18 noiembrie 2018

HOROSCOP RAC 12 – 18 NOIEMBRIE 2018

Atentie la oboseala, incidente neprevazute, serviciu, actiuni legale, intimitate sau calatorii

 

Pana joi inca mai poti lua initiative favorabile legate de redresarea afectiva si financiara, relatii intime si sufletesti, obtinerea a noi surse suplimentare, bani sau bunuri la comun, insa ai grija la accidente, exagerari si conflicte. De vineri schimbi macazul si pana la sfarsit de an iti indrepti eforturile catre studii, certificari, actiuni legale, turism, calatorii si strainatate. Totusi, pana martea viitoare evita excesele, accidentele, riscul si impulsivitatea.

Tensiuni mentale, oboseala psihica sau fizica, neintelegeri si confuzii pot exista insa toata saptamana, referitor la ingrijirea sanatatii si gasirea unor terapii, conditiile de munca si trai, regimul de viata, rutina zilnica, locul de munca, obligatii si responsabilitati. Sambata este o zi care necesita atentie, cand pentru trei saptamani incepi sa iti revizuiesti judecata, viziunile, interesele si dorinta de progres in privinta acestor lucruri.

Incepand de vineri esti liber din nou sa iti exprimi sentimentele, sa iti urmezi dorintele si sa pui in practica o abordare noua referitor la infrumusetarea caminului, relatia cu parintii si familia, si castigurile legate de proprietati imobiliare.

Si tot de vineri, un an si jumatate iti sunt favorizate rezolvari si solutionari legate de cuplu, casnicie, cooperare, convietuire si uniune, noi sanse privind imbunatatirea vietii tale, a vitalitatii, comportamentului si infatisarii, dar si gasirea unui echilibru intre tine si ceilalti.

Profita de aceasta perioada pentru a-ti trasa obiective pe termen lung!

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.