Home / Horoscop saptamanal / Rac 12-18 august 2019

Rac 12-18 august 2019

HOROSCOP RAC 12 – 18 AUGUST 2019

In aceasta saptamana preocuparea ta majora este legata de situatia financiara, bani, resursele tale si ceea ce detii, valoarea ta, abilitati si talente native, posesiuni, economie, investitii, confort si nivelul de trai.

Aici iti indrepti actiunile si gandurile, aici te concentrezi mai mult pe dorintele tale, castiguri si ceea ce te atrage cu adevarat. Teoretic ai o perioada buna pentru investitii, achizitii, acumulare materiala si cresterea veniturilor. Totusi, Luna Plina de joi poate accentua anumite neimpliniri si poate aduce noi perspective, intalniri, informatii sau descoperiri. Incearca sa fii deschis schimbarilor, evita sa-ti impui vointa, reevalueaza-ti puterea, drepturile si meritele.

Luna Plina de joi mai poate aduce rabufniri emotionale si dificultati legate de recapatarea controlului, depasirea crizelor, relatii intime si de suflet, imprumuturi, resurse externe sau la comun cu altii. Vezi ce ai nevoie si cum poti sa echilibrezi lucrurile.

Pe termen lung:

Incepand de luni, pana in ianuarie iti sunt incurajate inovatiile, reformele si gasirea unor atitudini originale legate de cercul de cunostinte, colectiv, grupari, asociatii, organizatii, corporatii, popularitate, proiecte de viitor, tranzactii si afaceri la scara larga. In privinta acestor lucruri ai liber sa te reinventezi.

De duminica, pentru o luna si jumatate iti canalizezi eforturile si energia catre socializare, comunicare, drumuri, alergaturi, aflarea informatiilor, mediul apropiat, anturaj, rude, prieteni, tranzactii, schimburi de bunuri si idei. Profita pentru a lua initiative cu succes.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.