Home / Horoscop saptamanal / Rac 11-17 noiembrie 2019

Rac 11-17 noiembrie 2019

HOROSCOP RAC 11 – 17 NOIEMBRIE  2019

Saptamana aceasta, cel putin in primele zile, inca mai ai ocazia sa lupti cu succes pentru ceea ce iti propui referitor la activitati casnice, familie, parinti, trecut, imbunatatirea caminului, proprietati imobiliare, originile tale, viata intima si acoperirea nevoile sufletesti. Exista sanse marite pentru gasirea unor rezolvari amiabile, negocieri reusite, corectitudine si dreptate, asa ca actioneaza cu optimism, incredere si curaj.

Lucrurile in care te implici sunt insa legate de ceea ce iti face placere si te face fericit, iubire, legaturi romantice, copii, arta, creativitate, joaca si relaxare. Aici pot avea loc confruntari si dificultati datorita Lunii Pline de marti care pune accentul pe necesitatea de a face parte dintr-un grup, nevoia de a fi popular, de apreciere si iubire din partea celorlalti. Totusi, situatiile ivite pot aduce ajustari, corectii, momente de trezire la realitate, posibilitatea de a obtine ce iti doresti si de a-ti vedea visele implinite. Ca urmare poti restabili echilibrul intre tine ca individ si societate, ce poti face singur si colectivitate, dragostea primita si cea oferita. Perioada e favorabila pentru a gasi noi resurse, pentru a afla noi informatii, pentru a recapata controlul si a face schimbari cu privire la puterea personala si de creatie, afirmare, recunoasterea meritelor, relatii sentimentale, cu tinerii sau copiii, arta, hobbyuri, timp liber, joaca, sport, distractii. Fii increzator si urmeaza-ti instinctul.

Afectiv si financiar, din perspectiva atractiilor, dorintelor, castigurilor, persoanelor si proiectelor ce tin de indatoriri, responsabilitati, serviciu, munca, relatii colegiale si profesionale, salariu, rutina, eforturi fizice si sanatate, poti fi idealist, visator si usor de impresionat. Este o perioada mai buna pentru sentimente inaltatoare, generozitate, inspiratie si relaxare, decat pentru chestiuni practice. Simte-te bine, insa evita sa te sacrifici si sa iei decizii importante.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.