Home / Horoscop saptamanal / Rac 11-17 martie 2019

Rac 11-17 martie 2019

HOROSCOP RAC 11 – 17 MARTIE 2019

Poti avea succes in: privinta lucrurilor legate de cercul de cunostinte, asociatii, organizatii, corporatii, proiecte de viitor si afaceri la scara larga. Poti castiga popularitate prin seriozitate si maturitate, pot avea loc reuniuni si dezbateri reusite, si ai ocazia sa iei initiative eficiente in privinta unor colaborari de anvergura. Deciziile luate acum sunt durabile in timp, iar actiunile tale iti pot stabiliza si consolida statutul in colectivitate. Este un moment bun sa renunti la anumite crezuri si filosofii, sa privesti in viitor si sa cauti noi idealuri pe care sa le adopti. Iti poti face noi relatii sociale, poti adera la noi grupari si poti incheia noi parteneriate de afaceri, dar pot exista dificultati ce tin de asocieri si contracte mai vechi, finantare externa sau fonduri la comun cu altcineva.

Desi pot avea loc tensiuni si neplaceri legate de intimitate, surse suplimentare de venituri, imprumuturi, ajutorul afectiv sau financiar din afara, ai totusi sansa de a imbina placutul cu utilul si de a gasi activitatile, relatiile si persoanele potrivite, dar si profitabile in acelasi timp. Poti gasi resurse financiare externe si poti stabili legaturi sufletesti profunde.

Concentreaza-te si fii atent la: studii, redirectionare profesionala, drumuri, calatorii si legaturi la distanta, turism, relatia cu strainatatea, procese si chestiuni juridice. In aceste privinte pot exista dezvaluiri de secrete, constientizari, descoperiri de noi perspective si schimbari de conceptie. Ai sansa sa pui punct unor obisnuinte, sa te stapanesti, sa incepi sa te organizezi si sa controlezi mai bine lucrurile, insa exista si riscul unor confuzii, dezamagiri, incidente, inselaciuni, probleme legate de principii sau erori de judecata.

In acelasi timp ai grija si la serviciu, conditiile de munca si trai, eforturile fizice, alimentatie si sanatate.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.