Home / Horoscop saptamanal / Rac 11-17 mai 2020

Rac 11-17 mai 2020

HOROSCOP RAC 11 – 17 MAI 2020

Cercul de cunostinte, popularitate, aprecierea si iubirea primita, actiuni colective si umanitare, relatii sociale, grupari, organizatii, corporatii, afaceri la scara larga si servicii pentru populatie: Luni stress, graba si nerabdare. Fii adaptabil si deschis la nou. De marti pana duminica situatii si evenimente care aduc in prim plan reconsiderarea atasamentelor, valorilor si foloaselor, a tendintelor, obiceiurilor, activitatilor, proiectelor sau relatiilor care stagneaza sau sunt daunatoare. Ocazia de a recapata puterea si optimismul, de a elimina ceea ce este inutil, neimportant, toxic sau nociv, in vederea evolutiei si succesului viitor.

Imbunatatirea psihicului, introspectie, meditatii, constientizari, eliminari de tendinte nocive, spiritualitate, cercetari oculte si psihologice, credinta, intrajutorare, persoane ascunse, relatii si activitati secrete: De marti incolo, pana pe 28 aici ti se indreapta gandurile, interesele si preocuparile, tot ce tine de cunoastere, intelegeri, informatii, conexiuni. In primele zile vesti importante, intelegere superioara, seriozitate, putere de concentrare, proiecte si demersuri cu efect pe termen lung.

In aceste privinte, din punct de vedere afectiv, relational si financiar, de miercuri pana pe 25 iunie ai o perioada de redefinire a sentimentelor si valorilor, de regandire a nevoilor concrete, de reconsiderare a resurselor si castigurilor, de revizuire a asocierilor, de reevaluare a ceea ce te atrage. In aceasta perioada poti sa descoperi ce iti face placere, ce sau cine iti implineste dorinte, ce activitati te multumesc, ce persoane te plac, ce relatii sau contracte sunt functionale, armonioase sau de folos. Sentimente trecatoare, dorinte neclare. Multiple surse de inspiratie si profit. Inconsecventa, experimente, diversitate, impacari, renegocieri, finalizari. Ar fi de preferat o atitudine rationala.

In plus, din aceleasi puncte de vedere, posibile situatii confuze aproape toata luna mai. Frumusetea, utilitatea si valorile apreciate pe baza de senzatii, impresii, imaginatie si inspiratie. Farmec, seductie, atractie catre obiecte, placeri, persoane, activitati sau oferte fanteziste, amagitoare. Credulitate, iluzii, idealizare, visare, perceptie gresita a realitatii, evaluari incorecte a ceea ce multumeste si implineste nevoi, fizic si material. Risc marit de pierderi, suferinte, anulari, deziluzii, tradari, scandaluri, falsuri, inselatorii. Ar fi de preferat o amanare a deciziilor categorice, a promisiunilor si planurilor pe termen lung.

Relatiile personale, parteneriate de durata, contactul direct cu ceilalti, cuplu, casnicie, cooperare, convietuire, uniuni, asocieri, colaborari, contracte, procese, lucrul cu publicul si aplanarea conflictelor: De joi, pana la mijlocul lui septembrie ai sansa de a revizui aceste chestiuni din punct de vedere al progresului, cresterii si viitorului. Evalueaza daca scopurile tale sunt realiste, vezi ce schimbari sunt posibile concret, cerceteaza care sunt modalitatile practice de imbunatatire, afla cum poti construi ceva durabil in timp, vezi daca eforturile tale sunt profitabile. Poti judeca lucrurile in esenta lor, poti capata o noua viziune, poti crea un nou set de reguli si poti descoperi adevaratul tau potential.

Regenerarea afectiva si financiara, depasirea crizelor si pierderilor, ajutorul extern, cercetari psihologice si oculte, imprumuturi, lucruri la comun, mosteniri, partaje, relatii intime si de suflet: Luni agitatie, provocari sau tensiuni. Ai ocazia sa gasesti solutii practice si sa faci o schimbare care sa fie in beneficiul tau.

Incepand de luni, pana la inceput de iulie aici au loc lectii de viata si examinari ale unor decizii sau actiuni din trecut. Ai oportunitatea sa reconsideri structura existenta, modul in care te organizezi si planifici sa iti atingi obiectivele. Analizeaza care sunt lucrurile importante, vezi ce te impiedica sa iti exerciti controlul si cum ai putea sa stabilizezi situatiile. Poti intelege necesitatea de a elimina ce este invechit sau limiteaza, te poti deschide spre noi teorii si experimente, te poti maturiza, poti vedea care iti sunt exact obligatiile si ce responsabilitati iti poti asuma.

Progresul personal, perfectionare, educatie, studii, redirectionare profesionala, calatorii, turism, strainatate, procese si chestiuni juridice, relatii si activitati spirituale, la distanta sau pe internet: De miercuri, pana la sfarsitul lui iunie aici ai tendinta sa actionezi, sa iti indrepti eforturile si sa-ti consumi energia. Urmeaza-ti instinctul, mergi pe ceea ce simti, fii deschis la ce apare si exploreaza orice posibilitati. Poti lansa intentii si poti face strategii. Tenacitatea si puterea credintei conteaza atunci cand vrei sa obtii ce iti doresti.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.