Home / Horoscop saptamanal / Rac 11-17 februarie 2019

Rac 11-17 februarie 2019

HOROSCOP RAC 11 – 17 FEBRUARIE 2019

Incepand de joi, o luna si jumatate iti indrepti eforturile catre actiuni colective, sociale sau umanitare, obtinerea popularitatii, asociatii, afaceri si proiecte de viitor.

Pana atunci inca iti mai consumi energia pe actiuni ce privesc cariera, urcarea in ierarhie, autoritati, faima si imaginea publica. Poti fi agitat si impulsiv, asa ca incearca sa-ti controlezi instinctul de a conduce si urgenta de a te reinventa profesional. Ai puterea sa faci o modificare de statut social, sa pornesti spre noi culmi de atins si sa gasesti noi moduri de a-ti exprima spiritul de lider, insa canalizeaza-ti lupta catre un scop concret.

Poti avea succes in: activitati si initiative legate de recapatarea controlului, depasirea situatiilor de criza, obtinerea unui ajutor extern, relatii intime si de suflet, imprumuturi, mosteniri, bani si bunuri la comun. Este posibil sa primesti noi oportunitati, sa urmezi o noua directie, sa descoperi anumite resurse ascunse si sa-ti regasesti puterea personala.

Activitatile intelectuale, subiectele spirituale, filosofice sau religioase, studiile, calatoriile si relatiile la distanta, strainatatea si actiunile legale, pot cunoaste o imbunatatire, iti pot aduce avantaje si beneficii. Intuitia te poate ajuta in aceste lucruri si se poate sa ai un moment de clarviziune care pot fi identificat si clarificat mai bine in luna ce urmeaza.

Concentreaza-te pe: legaturile personale si directe, aplanarea conflictelor, procese, contracte, asocieri, casnicie, uniuni, parteneriate si colaborari. In lunile ce vin pot exista evenimente marcante care sa-ti aduca nevoia unei transformari din temelii. Saptamana aceasta poti avea intalniri placute si folositoare, iti poti implini dorintele si te poti lansa in proiecte rentabile pe termen lung, benefice atat pe plan relational, cat si financiar.

Atentie la: atitudine in public, legaturi colegiale si cu autoritatile. Pot avea loc intalniri provocatoare, situatii sau evenimente neprevazute pe plan social si profesional.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.