Home / Horoscop saptamanal / Rac 10 – 16 decembrie 2018

Rac 10 – 16 decembrie 2018

HOROSCOP RAC 10 – 16 DECEMBRIE 2018

Atentie la drumuri lungi, relatii la distanta sau chestiuni legale

Incepand de joi, pana la inceputul lui ianuarie gandurile si preocuparile tale se concentreaza din nou pe ingrijirea sanatatii si gasirea unor terapii, conditiile de munca si trai, regimul de viata, rutina zilnica, serviciu, obligatii si responsabilitati.

In ceea ce priveste legaturile personale, casnicia, parteneriatele, veniturile din asocieri, colaborarile, contractele, conflictele si procesele, de miercuri pana lunea ce vine poti imbunatati relatiile, poti creste beneficiile si poti obtine ceea ce iti doresti.

De miercuri pana duminica poti lua decizii realiste si calculate, favorabile pe termen lung, cu privire la relatiile romantice, legatura cu copiii, modul in care iti exprimi sentimentele, castigurile din educatie, joaca, relaxare, arta si creativitate.

Tot de miercuri, pana lunea viitoare ai suficienta putere, credinta, ambitie si vointa pentru a lua initiative referitor la relatia cu strainatatea, educatie, studii, certificari, procese, actiuni legale, turism si calatorii la distanta.

Profita dupa ziua de miercuri pentru a lua hotarari pline de succes!

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.