Home / Horoscop saptamanal / Rac 1-7 iulie 2019

Rac 1-7 iulie 2019

HOROSCOP RAC 1 – 7 IULIE 2019

Incepand de acum, toata luna iti indrepti preocuparile atat catre viata personala, cat si spre bani, resurse si siguranta materiala.

Eclipsa de Soare de marti iti poate aduce noi oportunitati legate de viata ta proprie si directia in care mergi, identitatea si imaginea personala, vitalitate, integritatea corporala, comportament, infatisare si exprimare. Spre sfarsitul saptamanii pot exista anumite restrictii, momente de constientizare care sa te trezeasca la realitate, dar si noi cai de urmat. Succesul pe termen lung poate fi conditionat de incheierea unor capitole, rupturi sau finalizari. De miercuri incolo iti sunt favorizate castigurile, avantajele si beneficiile pe plan relational si financiar ce tin de sociabilitate, farmec propriu, legaturi personale si felul in care te vad ceilalti. Chiar la sfarsitul saptamanii pot aparea noi sanse favorabile, persoane sau proiecte care sa te atraga si sa te surprinda in mod placut.

In ceea ce priveste resursele, valoarea ta, posesiunile si talentele tale, veniturile, economia, investitiile, confortul si nivelul de trai, incepand de marti ai calea deschisa pentru a actiona in mod direct. Si in aceasta saptamana, dar si urmatoarea, pot avea loc neintelegeri, blocaje sau incidente legate de chestiuni financiare si resurse proprii, reactii impulsive si evenimente iesite din comun. Incearca sa ramai calm si deschis oricaror posibilitati.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.