Home / Horoscop saptamanal / Rac 1-7 ianuarie 2018

Rac 1-7 ianuarie 2018

HOROSCOP RAC 1 – 7 IANUARIE 2018

Atentie la temperament, tensiuni in cuplu, cu partenerul si colaboratorii

 

In continuare, pana duminica ai sansa sa descoperi resursele potrivite ca sa obtii succesul in dragoste, referitor la copii si activitati creative. De marti incolo poti sa-ti redirectionezi cariera asa cum iti doresti, iar de joi pana duminica iti sunt favorizate actiunile pe plan profesional si chiar o schimbare de cariera sau statut social.

Pana la mijlocul saptamanii viitoare atentia iti este indreptata catre parteneriate, colaborari si casnicie. Poti lua decizii durabile in aceste privinte, poti obtine ce iti doresti referitor la partenerul de viata si colaboratori, si poti avea un succes legat de casnicie si iubire. In acelasi timp ai puterea de a face o schimbare importanta legata de parteneriate, cuplu si asocieri. Totusi, fii mai calm cu partenerul si cu cei cu care intri in contact.

Luna Plina de marti iti poate aduce rabufniri, dificultati in exprimare si tensiuni in cuplu. Ia in considerare si nevoile partenerului, fii mai temperat si invata sa fii cooperant, comunicativ si diplomat. Incearca sa iei decizii rationale, nu emotionale!

 

La Multi Ani 2018! 🙂

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.