Home / Horoscop saptamanal / Rac 1-7 aprilie 2019

Rac 1-7 aprilie 2019

HOROSCOP RAC 1 – 7 APRILIE 2019

Poti avea succes in: ceea ce priveste obiectivele tale in viata, cariera, planul profesional, statutul social, urcarea in ierarhie, relatia cu autoritatile, imaginea publica, renumele, faima si reputatia. Luna Noua de vineri iti poate aduce sansa unei schimbari necesare si oportunitatea unui nou inceput, insa mai asteapta cateva zile inainte sa iei o hotarare si sa actionezi. Saptamana ce vine pot avea loc situatii importante de care este nevoie sa tii cont, in mod special legate de relatiile personale si directe, casnicie, uniuni, asocieri, parteneriate, colaborari, contracte, aplanarea conflictelor, procese sau lucrul cu publicul.

Concentreaza-te pe: studii, activitati intelectuale, redirectionarea profesionala, drumuri, calatorii si legaturi la distanta, turism, relatia cu strainatatea, procese si chestiuni juridice.

Referitor la acestea, lucrurile sunt favorabile din punct de vedere al inspiratiei, intuitiei, constientizarilor si descoperirii de noi informatii. Pe baza acestora ai ocazia sa faci alegeri practice, sa iei decizii mature si sa planifici strategii pe termen lung. Totusi, exista riscul de a nu percepe corect si de a fi in ceata, si ca urmare pot avea loc neintelegeri, confuzii, omiteri sau neclaritati, mai ales in jurul zilei de marti.

In acelasi timp, spre sfarsitul saptamanii exista posibilitatea unor avantaje si beneficii din educatie, relatii la distanta, cu strainatatea sau pe internet. Si aici lucrurile sunt marcate de un anumit idealism, asa ca evenimentele iti pot aduce senzatii neobisnuite, persoane pe care sa le percepi fascinante, relatii sau proiecte extraordinare, castiguri din turism, calatorii, lege sau spiritualitate, dar care pot fi si false, amagitoare sau alunecoase.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.