Home / Horoscop lunar / lunar zodii / Pești septembrie 2018

Pești septembrie 2018

HOROSCOP PESTI SEPTEMBRIE 2018

Atentie la incidente, agitatie, epuizare, rabufniri, tensiuni cu rudele sau prietenii

 

Pe 3 poti imbunatati regimul de viata si nivelul de trai, castigurile din serviciu, starea emotionala si relatiile sufletesti, si poti obtine noi surse de finantare. Incepand de pe 6 poti deveni mai matur, realist, protector si responsabil fata de societate, in colectivitate si fata de prietenii tai. Pe plan mental din 6 pana pe 22 te preocupa mai mult casnicia, asocierile, legea, contractele si reconcilierile, iar de atunci incolo esti interesat de regenerarea emotionala si materiala, relatiile intime si descoperirea informatiilor. Pe 7 ai sansa de a pune bazele unor proiecte de uniune, asociere sau colaborare, legate de tranzactii, comunicare, socializare, prieteni, colectivitate sau relatia cu cei apropiati. Tot pe 7, cat si pe 14, poti afla anumite informatii si poti vedea mai bine realitatea cu privire la partenerul de viata, colaboratori, asociati, contracte si lucrul cu publicul. Pe 8, 23 si 26 ai grija la blocaje financiare, rabufniri emotionale si tensiuni cu prietenii sau in organizatii.

Sentimental si financiar, din 9, pana la sfarsitul lui octombrie iti sunt favorizate relatia cu strainatatea si castigurile din educatie sau actiuni legale. Pe 12 ai grija la neintelegeri in relatiile cu apropiatii, dar si cu cei din strainatate, insa pe 13 poti lua hotarari ce tin de relatiile la distanta si beneficiile din actiuni legale sau educative, cu efect pe termen lung.

De pe 11, doua luni iti interiorizezi reactiile, drept urmare poti fi mai irascibil si poti avea momente de epuizare psihica. Toata luna, sau cel putin pana pe 19, ai grija la incidente neprevazute, insomnie, agitatie, graba, impulsivitate, irascibilitate si dificultati de comunicare. In plus, in jur de 22 anumite situatii te pot indemna sa rezolvi chestiuni mai vechi legate de sacrificii, dependente, starea psihica si renuntarea la obiceiuri, persoane si tendinte daunatoare.

In schimb, in prima jumatate a lunii si in special pe 11, 12 si 16 poti face o schimbare si poti gasi noi idei sau solutii favorabile ce tin de evolutia personala si profesionala, educatie, procese, calatorii, strainatate, casnicie, parteneriate, contracte, activitati sociale si proiecte de viitor. Ziua de 21 este favorabila activitatilor intelectuale in colaborare cu altcineva sau lucrului cu publicul. Din 23, o luna esti pasional si ambitios, simti nevoia de control si te implici in gasirea unor solutii si resurse pentru a depasi crizele afective si financiare. Zilele de 24 si 28 sunt benefice pentru actiunile de redresare emotionala si materiala, obtinerea de venituri suplimentare si relatiile intime, confidentiale.

Profita de aceasta luna pentru a initia noi asocieri si colaborari, noi activitati impreuna cu partenerul, actiuni ce iti pot aduce venituri suplimentare, ca sa gasesti noi moduri de recapatare a linistii sufletesti, si noi cai de a face fata crizelor din ultima perioada!

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.