Home / Horoscop lunar / lunar zodii / Pești septembrie 2017

Pești septembrie 2017

HOROSCOP PESTI SEPTEMBRIE 2017

Atentie la incidente, cariera, statutul social, tensiuni in casnicie, cu partenerul si colaboratorii

Pe 2 poti porni pe o noua directie profesionala. Pe 3 incearca sa fii calm si sa nu te epuizezi fizic. Din 5 in 10 inca mai poti sa iti schimbi atitudinea fata de serviciu si sanatatea ta. Pe 5 atentie la comportament si atitudinea in cuplu. Tot din 5 devii mai hotarat si impulsiv cu partenerul si in relatiile personale. Pe 9 poti lua decizii importante legate de casnicie, colaborari si parteneriate de afaceri.

Din 10, toata luna te preocupa cuplul, asocierile, legea si echitatea. Pe 13 poti obtine beneficii din cariera si serviciu. Pe 14 ai grija la tensiuni cu partenerul si cu sefii. Pe 15 ti se imbunatatesc relatiile colegiale si poti castiga venituri suplimentare din munca. Pe 16 atentie la impulsivitate fata de partener si cei cu care intri in contact. In 18 poti avea surprize legate de serviciu si finante.

Pe 20 incearca sa-ti revizuiesti comportamentul si atitudinea in cuplu. Incepand din 20, aproape o luna poti obtine beneficii din colaborari sau dinspre partener. Din 22, pentru o luna esti mai ambitios si concentrat pe depasirea situatiilor de criza. Pe 24 ai grija la temperament si impulsivitate in relatia cu partenerul, iar pe 25 la tensiuni in cuplu, cu sefii si autoritatile. Pe 28 atentie la blocaje legate de finante, siguranta materiala si emotionala. Din 28 poti gasi solutii drastice cu privire la viitorul tau, colectivitate si prieteni, iar din 30 te preocupa mai mult descoperirea informatiilor si regenerarea afectiva si financiara. Tot pe 30 atentie la atitudine, discutii in cuplu si in relatiile personale.

Profita de aceasta luna pentru a initia noi asocieri si colaborari, si noi activitati impreuna cu partenerul. Incearca sa gasesti un compromis pentru a obtine linistea sufleteasca!

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.