Home / Horoscop lunar / lunar zodii / Pești octombrie 2019

Pești octombrie 2019

HOROSCOP PESTI OCTOMBRIE 2019

Tendinte generale: In luna octombrie pentru tine preocuparile se impart in mod egal intre depasirea crizelor, si extinderea orizonturilor, propriul progres si viitor.

Pana pe 23 lucrurile care conteaza tin de regenerarea afectiva si financiara, obtinerea unui ajutor dinspre ceilalti, cercetari psihice si oculte, legaturi intime si de suflet, imprumuturi, mosteniri, partaje, bani si posesiuni la comun. Incepand din 4, pentru o luna si jumatate ai calea deschisa pentru actiuni si initiative referitor la aceste chestiuni. In primele zile ale lunii pot exista dificultati legate de intimitate, relatii de suflet si venituri suplimentare. In jurul zilei de 13 poti avea parte de succes, noroc si noi oportunitati, iar in jur de 7, 14 si 27 pot avea loc provocari, tensiuni si situatii fortate.

Teoretic din 23, in urmatoarea luna lucrurile importante devin educatia, studiile, cursurile, perfectionarea, redirectionarea profesionala, calatoriile, spiritualitatea, legaturile la distanta sau pe internet, turismul, strainatatea, procesele si chestiunile juridice. Practic, din 8 pana la sfarsitul lunii acestea sunt lucrurile de care sunt legate dorintele, placerile, relatiile, castigurile si proiectele de care te simti atras. Referitor la venituri din educatie, relatii spirituale sau la distanta, in jur de 13 pot avea loc situatii imprevizibile, 20 este favorabila unor decizii practice si durabile, ziua de 21 este mai buna pentru relaxare si distractie, iar 25 poate aduce intalniri pasionale sau oferte extrem de tentante.

Din punct de vedere al gandurilor si preocuparilor, din 3 octombrie tot aici te indrepti, spre educatie, spiritualitate, aventuri in necunoscut, principii, lege, judecata. Interesul in aceste chestiuni iti va fi mentinut pana la inceputul lui decembrie, iar in primele trei saptamani din noiembrie vei avea posibilitatea de a revizui mentalitati si puncte de vedere. In jur de 7, 16 si 20 poti descoperi noi perspective si poti avea momente de iluminare, iar 14 este favorabila unor strategii pe termen lung.

Luna Noua din 28 iti poate deschide noi cai ce tin de studii, calatorii, spiritualitate, relatii si activitati la distanta, prin descoperirea a noi resurse si solutii eliberatoare. Ultimile zile ale lunii te pot face sa identifici ce simti si ce ti-ar placea, iti pot aduce constientizari si iti pot indica necesitatea unei schimbari de mentalitate si abordare. Pot avea loc destabilizari, evenimente bruste sau incontrolabile, asa ca incearca sa fii deschis si sa te adaptezi la noile situatii create.

Pe termen lung:

In legatura cu cercul de cunostinte, relatiile sociale, colectivitate, activitati de grup, asociatii, organizatii, corporatii, popularitate, proiecte de viitor, tranzactii si afaceri la scara larga, din 3 incolo intri intr-o perioada in care sunt posibile transformari majore, momente de zero, reconstructii si reinventari.

Atentie la: sistemul de valori, acumularea si stabilizarea materiala, finante, venituri, investitii, achizitii, posesiuni, abilitati si talente proprii, confort si nivelul de trai. In aceste privinte Luna Plina din 14 poate aduce situatii de criza, evenimente drastice si schimbari la nivel profund, dar si oportunitati favorabile unui succes pe termen lung.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.