Home / Horoscop lunar / lunar zodii / Pești octombrie 2018

Pești octombrie 2018

HOROSCOP PESTI OCTOMBRIE 2018

Atentie la incidente, agitatie, epuizare, calatorii, lege, rabufniri, tensiuni cu rudele sau prietenii

 

Incepand de pe 1 ai calea deschisa unor schimbari profunde ce tin de popularitate, rolul tau in societate, actiuni de grup, proiecte de anvergura, afaceri sau relatii de prietenie. Pe 3 si 12 ai grija la blocaje financiare, rabufniri emotionale si tensiuni cu prietenii sau in organizatii, iar pe 11 si 19 la neplaceri in examene, calatorii sau relatia cu strainatatea, dezvaluiri de secrete, procese si actiuni confidentiale, mai putin morale sau legale.

Pe plan mental, din 10 pana pe 31 esti interesat mai mult de evolutia personala si profesionala, procese, studii, strainatate, calatorii si adoptarea unor noi principii de viata, dar vei reveni la aceste subiecte si in prima jumatate a lui decembrie. Referitor la aceste lucruri, pe 10 poti primi vesti neasteptate, pe 12 poti lua decizii practice, pe 19 inspiratia si intuitia te pot ajuta, iar pe 22 iti sunt de folos puterea de convingere si spiritul de investigatie. Din 31, vreo doua luni te preocupa scopurile pe care ti-ai propus sa le atingi, situatia ta sociala, imaginea publica, reputatia si cariera, iar luna viitoare chiar vei avea ocazia sa-ti revizuiesti mentalitatea in aceste privinte.

Relational si financiar, din 5 iti reevaluezi legatura cu strainatatea si castigurile din activitati legale, educatie, turism sau calatorii. Pe 15, 24 si 26 poti intelege mai bine ce atitudine ar trebui sa adopti, insa pe 31 ai grija la tentatii si situatii neprevazute. Iar din 31, pentru doua saptamani, iti reevaluezi sursele externe de venituri, banii sau bunurile la comun cu altcineva, dar si relatiile intime.

Din 23, pentru o luna te implici efectiv in completarea educatiei tale, redirectionarea profesionala, evolutia personala si perfectionare, turism, calatorii la distanta si actiuni legale. In aceste privinte, pe 24 poti avea parte de surprize si evenimente iesite din comun. Pe 28 ai ocazia sa actionezi in mod matur, planificat si rational, iar ziua de 29 iti poate aduce succes, vesti bune si o noua viziune, si este favorabila oricaror planuri de viitor si actiuni legate de autodepasire si progres, chestiuni legale, examene, studii, drumuri lungi sau strainatate.

Profita de aceasta luna ca sa initiezi noi activitati ce iti pot aduce venituri suplimentare, noi modalitati de a face fata crizelor din ultima perioada, sa pornesti pe noi cai de crestere spirituala si intelectuala, si ca sa-ti largesti orizonturile prin studii sau calatorii!

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.