Home / Horoscop lunar / lunar zodii / Pești noiembrie 2018

Pești noiembrie 2018

HOROSCOP PESTI NOIEMBRIE 2018

Atentie la accidente, temperament, excese, cheltuieli, rabufniri, conflicte intime sau cu autoritatile

 

Pana pe 22 inca te mai implici in completarea studiilor, redirectionarea profesionala, evolutia personala, perfectionare, turism, calatorii la distanta, procese si actiuni legale. Pe 6 chiar ai inspiratie si poti vedea mai bine realitatea, iar pe 11 ai ocazia sa iti folosesti autoritatea si sa te impui cumva.

Din 8, pentru un an cresterea, norocul si succesul te ajuta in privinta atingerii obiectivelor tale sociale, a urcarii in ierarhie si imbunatatirii statutului social. In plus, toata luna esti interesat de aspiratiile tale, imaginea publica, reputatie, directia profesionala si cariera, insa doar pana in 17 iti sunt favorizate intalnirile, aflarea informatiilor sau semnarile de acte. Incepand cu 17 ai ocazia sa iti revizuiesti planurile, sa faci verificari si sa iei in considerare si alte lucruri, informatii sau idei, iar din 22, pentru o luna te implici efectiv in aceste chestiuni. Totusi, pe 20 si din 25 incolo ai grija la accidente si forta distructiva, in special intre 26 si 28, cand poti da dovada de comportament riscant, excese, un optimism exagerat si lipsa atentiei la detalii.

Relational si financiar, pana pe 16 inca mai reevaluezi legaturile intime, sursele externe de venituri, banii si bunurile la comun cu altcineva, imprumuturile si partajele. Pe 9 poti descoperi exact ce ti-ar placea si te atrage. Din 16 esti liber sa iti exprimi sentimentele, sa iti urmezi dorintele si sa pui in practica o abordare noua. In ultima saptamana fii adaptabil si ai grija la situatii neprevazute.

Pe 9 si 15 iti sunt favorabile actiunile legate de intrajutorare, renuntarea la obiceiuri nocive, relatii si actiuni ascunse sau secrete Din 16, tot restul anului iti indrepti eforturile pe plan personal, in special cele ce tin de lege, studii, certificari, calatorii sau strainatate. Pe 20 evita conflictele, din 25 incolo impulsivitatea, iar pe 26 incidentele si discutiile. Pe 27 poti actiona benefic cu efect de durata.

De pe 6, doua luni incearca sa constientizezi nevoia schimbarii legate de venituri, posesiuni, abilitati si resurse proprii. Din 16, un an si jumatate iti sunt favorizate rezolvari si solutionari legate de actiuni sociale, popularitate si organizatii, noi sanse privind puterea proprie, afirmarea, iubirea si lucrurile care te fac fericit, dar si gasirea echilibrului intre propria persoana, colectivitate si societate. Din 25 iti revin spiritul vizionar, compasiunea, clarviziunea, senzatiile, perceptiile si intuitia.

Profita de aceasta luna ca sa pornesti pe noi cai de crestere spirituala si intelectuala, ca sa-ti largesti orizonturile prin studii si calatorii, si sa initiezi noi planuri profesionale, legate de cariera, de aspiratii si de statutul social!

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.