Home / Horoscop lunar / lunar zodii / Pești noiembrie 2017

Pești noiembrie 2017

HOROSCOP PESTI NOIEMBRIE 2017

Atentie la temperament, rabufniri, cheltuieli, tensiuni cu prietenii si autoritatile

Pe 3 ai oportunitatea de a obtine un succes legat de educatie, actiuni legale, calatorii, cresterea personala sau strainatate. Pe 4 atentie la cheltuieli si blocaje financiare. Din 5 pana in ianuarie te preocupa mai mult situatia ta sociala si cariera. De pe 7, toata luna iti sunt favorizate relatiile cu cei aflati la distanta si castigurile din strainatate sau activitati spirituale.

Ziua de 11 iti aduce sansa sa gasesti solutii fericite de imbunatatire a finantelor si planului profesional. Pe 13 poti avea un succes legat de educatie, examene, cercetari, calatorii, strainatate, lege sau actiuni administrative. Pe 14 ai grija la comportament, relatia cu sefii si imaginea ta publica. Pe 16 este posibil sa gasesti iubirea la mare distanta de casa, ai un impact deosebit asupra celorlalti prin felul in care te exprimi, si poti primi beneficii din relatia cu strainatatea. Incepand din 18, pentru o luna poti avea succes in orice actiune de imbunatatire si crestere personala, studii, calatorii sau redirectionare profesionala. Atentie insa pe 19 la tensiuni cu prietenii si blocaje in afaceri.

Din 22 iti revin spiritul vizionar, compasiunea si clarviziunea, dar si senzatiile, perceptiile si intuitia. Tot din 22, pentru o luna te implici mai mult in atingerea scopurilor tale, cariera si imaginea publica. Mai mult, pe 25 iti sunt favorizate ideile originale privind planul material si profesional, iar pe 28 poti lua decizii importante in aceasta privinta.

Profita de aceasta luna ca sa initiezi noi cai de crestere spirituala si intelectuala, si ca sa-ti largesti orizonturile prin studii si calatorii. Tine cont si de informatiile si detaliile de baza!

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.