Home / Horoscop lunar / lunar zodii / Pești martie 2019

Pești martie 2019

HOROSCOP PESTI MARTIE 2019

Tendinte generale: Din 21, o luna te implici in organizarea finantelor, obtinerea veniturilor proprii, investitii, cresterea nivelului de trai, economie, acumularea si stabilizarea materiala. In plus, pe 6 martie se incheie o perioada de opt ani in care nevoia de noutate si independenta, spiritul rebel, instabilitatea si situatiile neprevazute te-au influentat si ti-au adus o schimbare in aceste privinte.

Pana in 2026 dorinta de reforma, nevoia de eliberare de constrangeri si evenimentele tip supriza iti pot aduce noi mentalitati si iti pot deschide noi directii legate de socializare, comunicare, relatia cu anturajul, rudele si prietenii, tranzactii, schimburi si miscari de bunuri sau idei. Inspre aceste lucruri iti canalizezi si energia in luna martie, iar initiativele tale au sanse de reusita pe 10, 14 si 20. Pe 18 si 21 ar trebui sa te concentrezi mai mult, iar pe 27 poti avea ocazia unor intalniri, negocieri sau proiecte rentabile, neconventionale sau iesite din comun.

De pe 31, pentru o luna si jumatate iti indrepti eforturile si actiunile catre activitati casnice, familie, imbunatatirea caminului, imobiliare, viata intima si acoperirea necesitatilor de baza.

Poti avea succes in: ceea ce priveste cercul de cunostinte, grupari, asociatii, organizatii, corporatii, popularitate, proiecte de viitor, tranzactii si afaceri la scara larga, cel putin pe 9, 13, 14 si 20. Relational si financiar poti fi tentat de schimbare si noutate pe 1, pe 16 si 20 poti descoperi noi perspective si informatii, si in general pot avea loc evenimente importante care sa schimbe cursul vietii tale, mai ales in jurul zilei de 28.

Intre 1 si 26 poti fi mai introvertit, timid sau atras de legaturi secrete, poti fi tentat sa te implici in activitati, relatii sau proiecte ascunse, si poti simti nevoia sa te eliberezi de anumite persoane nocive. Poti beneficia de un ajutor afectiv sau financiar providential, venit in mod neasteptat. In jur de 21 poti avea parte de noroc, succes, profit, noi cai, sanse sau relatii.

Concentreaza-te pe: viata personala, identitatea si imaginea ta, vitalitate, comportament, infatisare si modul in care te prezinti in fata celorlalti. Din 5 in 28 ai o perioada de revizuire excelenta pentru a revedea mentalitati si interese. Este mai buna pentru creativitate, chestiuni spirituale, intelegeri intuitive, constientizari, regasiri de crezuri si dezvaluiri de secrete, decat pentru lucruri practice si concrete, pentru ca exista riscul confuziilor si dezamagirilor. Zile critice pot fi pe 5, 6, 7, 14, 15, 16, 24 sau 28. Luna Noua de pe 5 este un moment favorabil pentru reconsiderari, indreptari si stabilizari, deoarece aduce in prim plan necesitatea de a repara unele situatii inainte de a pune in aplicare planuri noi.

Tot in aceste privinte, din 26, aproape o luna ai sansa unor reusite din punct de vedere relational si financiar, referitor la toate relatiile tale, felul in care esti vazut, imbunatatirea imaginii, beneficii din farmec si infatisare, intalniri sociale si romantice. Pe 27 poti fi atras spre o noua directie.

Atentie si la: exagerari, probleme de judecata, viziune si principii legate de autoritati, imaginea publica, reputatie, cariera sau statutul social, pe la mijlocul lunii, in plus fata de cele mentionate. La Luna Plina de pe 21 ai grija la incidente, rabufniri emotionale, crize de gelozie si aflarea unor secrete.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.