Home / Horoscop lunar / lunar zodii / Pești martie 2018

Pești martie 2018

HOROSCOP PESTI MARTIE 2018

Atentie la cheltuieli, blocaje in afaceri si tensiuni cu prietenii

 

Pe 1 ai grija la temperament, incidente, atitudine impulsiva in public si tensiuni cu autoritatile. Pe 1 si pe 2 poti obtine beneficii, succes si castiguri din simpla aparitie, dar si din educatie sau relatia cu strainatatea, ce iti pot aduce o aumita recunoastere. Pe 4 iti sunt favorabile discutiile, conferintele si negocierile, insa ai grija la incidente si confuzii din prea multa visare si neatentie.

De pe 6, timp de doua luni te preocupa gestionarea finantelor, propriul confort si acumularea materiala. Din 23, trei saptamani iti revizuiesti resursele, veniturile si cheltuielile.

Din 7, pana la sfarsitul lunii iti sunt favorizate investitiile si poti avea venituri, dar si cheltuieli mai mari decat de obicei. In schimb incepand cu 9, pana in iulie poti intampina intarzieri si dificultati in procesele legale, in calatoriile la distanta, dar si legate de studii sau examene. Pe 13 poti afla insa cum ai putea sa castigi in aceasta perioada.

Pe 11 iti sunt benefice aparitiile in public si proiectele profesionale. Pe 11, 13, 24 si 29 ai grija la cheltuieli, investitii neverificate si tensiuni cu prietenii.

Din 17, timp de cateva luni devii mai impulsiv in colectiv si cu prietenii, si te poti dedica unor actiuni umanitare. De pe 20, pentru o luna te implici direct in gestionarea finantelor, propriul confort si acumularea materiala.

Pe 29 poti avea parte de o surpriza pe plan financiar, fie un castig ori o cheltuiala. Din 31, pentru trei saptamani esti mai sociabil, ai un stil de comunicare artistic si poti castiga din comert, comunicare sau transport.

Profita de aceasta luna ca sa initiezi noi actiuni pe plan personal, ce iti pot aduce beneficii pe termen lung, dar si pentru a initia noi planuri financiare, pentru a face noi investitii si pentru a incepe sa fii mai eficient decat pana acum!

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.