Home / Horoscop lunar / lunar zodii / Pești martie 2017

Pești martie 2017

Atentie la venituri si cheltuieli, resurse proprii sau la comun, prieteni si parteneri de afaceri

 

In primele trei zile incearca sa nu investesti sau sa cheltuiesti impulsiv, se poate sa creezi un dezechilibru financiar. Amana, abtine-te sau cheltuieste cu folos.

De pe 4, reevalueaza-ti nevoia de confort, cheltuielile cu infrumusetarea proprie si veniturile pe cai obisnuite. Ai grija la castiguri si cheltuieli, gandeste pe termen lung.

Pe 5 iei o decizie de crestere pe plan material si profesional. Din 10 esti ceva mai activ in relatia cu anturajul si treburile zilnice. Intre 11 si 20 ai grija la tensiuni cu sefii si autoritatile.

Incepand din 13 martie devii mai interesat de planuri financiare. Dupa 20 te implici concret in actiuni de imbunatatire a confortului personal, noi investitii si acumularea de noi posesiuni.

De pe 22 pe 26 incearca sa te gandesti mai mult la economie si veniturile stabile, mai putin la cele adiacente sau posibile in viitor. Pe 30 ai grija la crize si blocaje psihice, legate de prieteni sau partenerii de afaceri. Pot exista probleme de intimitate sau legate de mosteniri si partaje.

Din 31 devii mai preocupat de socializare, comunicare, informatii si rudele apropiate.

Profita de aceasta luna pentru a initia noi planuri financiare, pentru a face noi investitii si pentru a incepe sa fii mai eficient decat pana acum. Planifica-ti cresterea sociala si profesionala!

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.