Home / Horoscop lunar / lunar zodii / Pești mai 2019

Pești mai 2019

HOROSCOP PESTI MAI 2019

Tendinte generale: Pana pe 21 iunie te preocupa destul de mult lucrurile legate de activitatile casnice, familie, parinti, locul de origine, camin, locuinta, proprietati imobiliare si acoperirea necesitatilor intime, de baza. Pana pe 16 inca mai participi activ prin tot felul de initiative, iar din 21, o luna te implici direct si constant in aceste chestiuni. Tot de atunci, pentru doua saptamani aici te indrepti si din punct de vedere mental, al informatiilor, intereselor si discutiilor. Zile favorabile pentru vesti bune, intalniri si demersuri, sunt pe 1 si 14, insa 6 si 21 sunt cu dus si intors. In jur de 30, 31 pot exista schimbari de conceptii, confuzii, omiteri sau controverse.

Din 16, o luna si jumatate iti indrepti eforturile, energia, spiritul de lupta si actiune catre obtinerea lucrurilor ce iti fac placere si te fac fericit, iubire, legaturi romantice, copii, arta, creativitate, joaca si distractii. In jur de 22 ai ocazia sa incerci ceva nou si sa pornesti pe o noua cale.

Poti avea succes in: ceea ce priveste lucrurile legate de educatie, aflarea informatiilor, noi mentalitati, socializare, comunicare, acte de semnat, anturaj, rude si prieteni, tranzactii, schimburi si miscari de bunuri sau idei. Desi te implici concret si efectiv in aceste privinte pana pe 21, din punct de vedere al preocuparilor, intereselor, gandirii si demersurilor esti avantajat intre 6 si 21, iar din perspectiva relatiilor si finantelor poti obtine beneficii si castiguri intre 15 mai si 9 iunie. Luna Noua din 5 iti poate aduce un nou inceput, iar pe 8 si 18 poti avea parte de surprize placute. Pe 9, 16 si 30 te poti baza pe intuitie, iar pe 11, 14, 17, 18 si 31 pe simtul practic, analiza si putere de convingere. Se poate sa iti imbunatatesti stilul de comunicare, exprimare si socializare, sa te implici mai mult in relatia cu apropiatii, sa adopti noi idealuri datorita unor grupari, sa castigi din afaceri, organizatii sau corporatii.

Concentreaza-te pe: lucrurile ce tin de finante, acumularea si stabilizarea materiala, venituri, resurse si abilitati proprii, economie, investitii, posesiuni, achizitii, confort, nivelul de trai.

Din punct de vedere mental, in primele 6 zile inca mai esti preocupat si interesat de aceste chestiuni si ai o perioada aglomerata cu intalniri, discutii, vesti si demersuri, in care pot exista atat reusite, cat si limitari.

Din punct de vedere al dorintelor, lucrurilor care te atrag si proiectelor financiare, inca mai poti obtine avantaje pana pe 15. Pe 7 poate exista un blocaj, pe 9 poti avea parte de noroc, castig si ocazia unei schimbari, iar pe 14 poti obtine ce iti doresti si ti se potriveste.

Atentie la: evenimente importante ce pot schimba cursul vietii tale referitor la cercul de cunostinte, colectivitate, grupari, asociatii, organizatii, corporatii, popularitate, proiecte de viitor, tranzactii si afaceri la scara larga, mai ales in jur de 20. La Luna Plina din 19 ai grija la drumuri lungi, calatorii la distanta, relatia cu strainatatea, examene si chestiuni juridice.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.