Home / Horoscop lunar / lunar zodii / Pești mai 2018

Pești mai 2018

HOROSCOP PESTI MAI 2018

Atentie la comunicare, superficialitate, cheltuieli, blocaje in afaceri si tensiuni cu prietenii

Incepand de acum, in urmatoarele doua luni si in special pe 25, poti avea succes in orice actiune de imbunatatire, perfectionare si crestere personala, studii, examene, calatorii sau redirectionare profesionala. Totusi, pe 6, 9 si 23 atentie la atitudine, superficialitate si comunicare. Incearca sa nu te lasi influentat de altii. Pe 7 si 12 ai grija la cheltuieli, investitii neverificate si tensiuni cu prietenii. Pe 8 incearca sa eviti reuniunile in familie si tranzactiile imobiliare. In 12, 18 si 25 deciziile de a schimba planurile de viitor, de a te integra in societate si de a reconsidera legatura cu ceilalti iti poate aduce noi cunostinte si prieteni, noi intalniri, idei, idealuri si o alta mentalitate.

De pe 13, pana la sfarsitul lunii te preocupa mai mult activitatile zilnice, schimburile de idei si informatii, socializarea, educatia si interactiunea cu mediul apropiat. De pe 16, timp de cateva luni iti interiorizezi reactiile, drept urmare poti fi mai irascibil si poti avea momente de epuizare psihica.

Din 15, pana in noiembrie poti da dovada de un spirit agitat si nelinistit, poti adopta noi mentalitati, poti avea idei geniale si poti avea parte de surprize din partea celor apropiati. Aceste 6 luni iti pot dezvalui cum vor fi urmatorii sapte ani incepand de anul viitor, din perspectiva relatiei cu rudele si anturajul, a socializarii, interactiunii cu ceilalti si adoptarii unor noi viziuni. In acelasi timp se pot elimina situatiile neprevazute legate de bani, posesiuni si nivelul de trai, din ultimii sapte ani.

Intre 13 si 16 ai grija la tensiuni mentale, blocaje financiare, cheltuieli, dificultati de comunicare, miscare sau in incheierea tranzactiilor, neplaceri legate de rude, anturaj sau prieteni.

Din 19, vreo trei saptamani iti sunt favorizate relatiile sentimentale, legaturile cu copiii, castigurile din activitati recreative, hobbyuri sau latura artistica. Tot pe 19 poti avea surprize legate de intalniri, rude, anturaj, iubire sau copii. Incepand cu 21, o luna te implici mai mult in actiuni legate de casa, proprietati imobiliare, familie, parinti si locurile natale. Pe 24 iti sunt favorizate actiunile legate de camin, familie, obtinerea linistii sufletesti si renuntarea la anumite dependente, persoane si obiceiuri negative. Pe 26 ai grija la tensiuni cu prietenii, copiii si in relatia de dragoste. Din 30, pentru doua saptamani te preocupa mai mult locuinta, familia, parintii si locurile natale.

Profita de aceasta luna ca sa adopti o noua atitudine referitoare la cunoastere, socializare si comunicare, sa interactionezi mai mult cu cei din jurul tau, sa iti imbunatatesti locuinta si sa iti schimbi atitudinea fata de camin, locurile natale, familie si parinti!

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.