Home / Horoscop lunar / lunar zodii / Pești mai 2017

Pești mai 2017

HOROSCOP PESTI MAI 2017

Atentie la cheltuieli, rude, familie, parinti si cariera

 

De pe 3 iti revine interesul pentru investitii, castiguri materiale, economie si confortul personal. Pana la mijlocul lunii incearca sa faci planuri pe termen lung.

Pe 9 o schimbare de atitudine fata de viitor ti-ar putea aduce beneficii din comunicare, comert si transport. Pe 11 o decizie de schimbare a atitudinii fata de cariera si statutul social ti-ar putea fi favorabila din punct de vedere al castigurilor materiale. Pe 12 ai sansa de a-ti ajuta familia si de a depasi situatiile critice prin gasirea unei surse suplimentare de venituri.

Incepand de pe 16 te concentrezi mai mult pe schimburile de idei, circulatia informatiilor si interactiunea cu rudele apropiate si anturajul. Din 20, pentru o luna devii mai casnic si mai sentimental, mai atasat de familie, parinti, camin si locurile natale. Pe 31 ai sansa de a-ti folosi relatiile pentru a deveni mai popular.

Pe 10 ai grija la cheltuieli neasteptate, dar si la neintelegeri cu rudele si limitari legate de calatorii la distanta. Pe 11 incearca sa fii mai calm in relatia cu parintii si familia. Pe 19 sunt posibile din nou cheltuieli neprevazute, iar pe 25 exista posibilitatea unor blocaje financiare legate de propriile afaceri. Pe 29 incearca sa te imparti echitabil intre familie si cariera.

Profita de aceasta luna pentru a adopta o noua atitudine fata de camin, locurile natale, familie si parinti. Gaseste o cale de mijloc intre viata personala si cea profesionala!

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.