Home / Horoscop lunar / lunar zodii / Pești iunie 2019

Pești iunie 2019

HOROSCOP PESTI IUNIE 2019

Tendinte generale: Din 4 iunie pana pe 27 mintea iti fuge mai mult la iubire, legaturi romantice, ceea ce iti face placere si te face fericit, copii, arta, creativitate, relaxare, joaca si distractii, dar ai sansa sa revizuiesti anumite mentalitati si atitudini, si in iulie si august. Acestea sunt si lucrurile in care te implici in mod direct din 21, pentru o luna. Pe 7 si pe 27 poti avea parte de vesti, informatii, intalniri sau evenimente iesite din comun, zilele de 14 si 16 iti pot aduce o schimbare, iar intre 18 si 20 situatiile pot necesita calm si adaptare.

Pana spre sfarsitul lui august iti indrepti interesele atat spre puterea personala si sentimentele tale, cat si spre serviciu si sanatate. Din 27 pana in 19 iulie, intr-o prima faza, te preocupa obligatiile si responsabilitatile, conditiile de munca si trai, eforturile fizice, rutina zilnica si regimul de viata.

Incepand cu 21, in urmatoarele cinci luni ai ocazia sa revizuiesti cursul vietii tale, imaginea, comportamentul, sociabilitatea si infatisarea, dar si sa-ti clarifici senzatiile si perceptiile pe care le ai.

Poti avea succes din: perspectiva financiara si relationala, in ceea ce priveste anturajul, prietenii, rudele, socializarea, comertul, castigurile din comunicare, tranzactii, miscari si schimburi de bunuri sau idei. Pana pe 9 inca mai ai parte de reusite in aceste privinte. E posibil sa cunosti persoane noi, sa adopti noi idealuri datorita unor grupari, sa castigi din afaceri, organizatii sau corporatii.

Concentreaza-te pe: lucrurile ce tin de camin, familie, locuinta, proprietati imobiliare, relatia cu parintii, tara si originile tale, implinirea sufleteasca si acoperirea propriilor necesitati.

Pana pe 21 acestea sunt lucrurile in care te implici, iar Luna Noua din 3 iti este favorabila noilor inceputuri. Zilele de 9 si 10 pot fi cu dus si intors, deoarece poti fi impresionabil, intuitiv si idealist, predispus la anumite confuzii, scandaluri sau conflicte.

Din perspectiva financiara, dar si relationala, de pe 9, pana pe 3 iulie poti poti avea succes in chestiuni ce tin de imbunatatirea relatiei cu familia, infrumusetarea locuintei, camin, confortul intim si sufletesc, castiguri din tranzactii sau proprietati imobiliare. Pe 23 si 24 anumite persoane sau proiecte pot parea senzationale si tentante, insa ai grija la excese, supraevaluari sau inselatorii.

Atentie la: evenimente importante ce pot schimba cursul vietii tale referitor la cercul de cunostinte, colectivitate, grupari, asociatii, organizatii, corporatii, popularitate, proiecte de viitor, tranzactii si afaceri la scara larga, mai ales in jur de 23. Incearca sa echilibrezi individualitatea si ceea ce poti face tu singur, cu grupul din care faci parte. La Luna Plina de pe 17 ai grija la scandaluri in public, dificultati profesionale sau cu autoritatile.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.