Home / Horoscop lunar / lunar zodii / Pești iunie 2018

Pești iunie 2018

HOROSCOP PESTI IUNIE 2018

Atentie la temperament, comunicare, serviciu, sanatate, camin, familie sau calatorii

 

Prima zi a lunii iti este favorabila pentru redobandirea linistii sufletesti, renuntarea la anumite dependente, stari, persoane sau obiceiuri negative. Tot pe 1, dar si pe 19, poti avea un succes legat de legaturile romantice, copii, activitati artistice, calatorii la distanta si relatia cu strainatatea. Pe 2 si 21 iti sunt favorizate intalnirile de orice fel, relatiile sentimentale si creativitatea. Ziua de 6 este favorabila activitatilor casnice si comunicarii in familie, insa pe 6 si 7 ai grija la temperament, atitudine si neplaceri legate de camin. Tot pe 6, dar si pe 16, 23 si 27 atentie la blocaje in relatiile sentimentale, cu copii sau prietenii.

Din 12, pentru vreo doua saptamani te preocupa mai mult iubirea, petrecerea timpului liber, educatia, joaca si copiii. In aceste privinte, pe 13 si 23 poti avea noi idei si poti avea parte de intalniri surpriza. Din 14, aproape o luna ti se imbunatatesc relatiile cu colegii si poti obtine venituri mai mari din munca si servicii. Atentie insa pe 15 si 30, la situatii neprevazute si tensionate ce tin de comunicare, discutii neplacute si dificultati legate de acte sau tranzactii.

De pe 19, pentru cinci luni iti revizuiesti comportamentul si iti clarifici senzatiile si perceptiile pe care le primesti. Incepand cu 21, pentru o luna esti mai sentimental, te implici in relatia romantica si cu copiii, activitati artistice, hobbyuri, petreceri si distractii.

Tot pe 21 ai grija la blocaje in serviciu, in legaturile sau actiunile intime si secrete, iar pe 25 la epuizare fizica, drumuri lungi si relatia cu strainatatea. De pe 26, doua luni iti revizuiesti felul in care actionezi si capacitatea de a obtine ceea ce doresti referitor la relatiile si activitatile confidentiale, actiunile de intrajutorare si imbunatatirea psihicului. Din 29, pana la inceputul lunii septembrie te preocupa mai mult sanatatea si locul de munca.

Profita de aceasta luna pentru a adopta o noua atitudine fata de camin, locurile natale, familie si parinti, pentru a initia actiuni de imbunatatire a locuintei, pentru a incepe o noua poveste de dragoste sau pentru a incepe un nou hobby!

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.