Home / Horoscop lunar / lunar zodii / Pești iunie 2017

Pești iunie 2017

HOROSCOP PESTI IUNIE 2017

Atentie la cheltuieli si tensiuni in familie, cu sefii, persoana iubita, prietenii si copiii

 

Pe 1 poti primi beneficii materiale din activitati profesionale, iar pe 3 poti primi sau pierde o suma de bani in mod neasteptat. Tot pe 3 poti auzi o veste buna despre un imprumut sau alta forma de venituri suplimentare, insa actiunile efective se pot intampla abea pe 13. Din 4 depui toate eforturile in relatia cu copiii si persoana iubita, insa incearca sa nu fii autoritar. Pe 4 si pe 14 incearca sa nu provoci discutii inutile in familie. De pe 6 poti obtine beneficii din comunicare, comert sau transport. Din 7 pe 21 faci planuri de imbunatatire a casei. Pe 9 iti sunt favorabile din nou veniturile suplimentare, imprumuturile, mostenirile sau partajele.

Pe 15 si 18 atentie la tensiuni in casa, dar si cu sefii. Din 16 ai cinci luni sa iti revizuiesti comportamentul, dar si sa-ti clarifici senzatiile si perceptiile pe care le primesti.

Dupa 21 te implici total in relatia romantica, dar si in relatia cu copiii tai. Pe 24 poti obtine beneficii din afaceri sau dinspre prieteni. Intre 25 si 28 poti deveni boem si visator, lucru care te poate face sa cheltuiesti mai mult pe placeri si distractii. Pe 30 ai grija la tensiuni cu prietenii, persoana iubita si copiii.

Profita de aceasta luna pentru a incepe o noua poveste de dragoste sau pentru a incepe un nou hobby. Ai incredere in puterea ta de exprimare!

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.