Home / Horoscop lunar / lunar zodii / Pești iulie 2019

Pești iulie 2019

HOROSCOP PESTI IULIE 2019

Tendinte generale: In luna iulie pentru tine preocuparile se impart in mod egal intre puterea personala si sentimentele tale, si serviciu, disciplina vietii si sanatate.

Pana pe 23 lucrurile care conteaza tin de iubire, legaturi romantice, ceea ce iti face placere si te face fericit, copii, arta, creativitate, relaxare, joaca si distractii. Tot aici, intre 3 si 28 ai o perioada favorabila din punct de vedere al dorintelor, relatiilor si finantelor. Eclipsa de Soare din 2 iulie te ajuta sa intelegi mai bine ce simti si ce ai avea nevoie cu adevarat in aceste privinte. Poti face planuri pe care sa le pui in practica in august, deoarece de pe 19 pana la sfarsitul lunii ai o perioada de revizuit interese, mentalitati si atitudini.

Incepand din 2 ai liber sa preiei initiative in ceea ce priveste obligatiile si responsabilitatile, conditiile de munca si trai, eforturile fizice, energia, vitalitatea, rutina zilnica si regimul de viata, desi te implici concret abia din 23, pentru o luna. Actiunile directe iti pot aduce beneficii in ultima parte a lunii si in special in jur de 25, mai ales ca din 28 aici ai posibilitatea sa obtii ce te atrage si iti doresti pe plan relational si financiar, pentru vreo trei saptamani. Tot aici iti sta si mintea pana pe 19, insa intre 8 si 19 mai mult reconsideri preocupari, planuri si idei. Zilele de 8, 9 si 11 pot fi dificile si agitate, asa ca stapaneste-ti impulsivitatea si fa uz de calm si rabdare, ca si in ziua de 30, cand pot exista situatii imprevizibile.

Poti avea succes in: principal in chestiuni legate de puterea proprie, afirmare, iubire si afectivitate. Intre 9 si 14 poti primi noi oportunitati si iti poti pune visele in practica. Zile favorabile relational si financiar sunt 8 si 18, cand poti avea parte de evenimente placute, iesite din comun, insa pe 17, 21 si 25 pot exista anumite restrictii sau neintelegeri. Pe 19 si 21 ai grija la tensiuni in dragoste si cu copiii.

Concentreaza-te si atentie la: cercul de cunostinte, colectivitate, grupari, asociatii, organizatii, corporatii, popularitate, proiecte de viitor, tranzactii si afaceri la scara larga. Eclipsa de Luna din 17 poate aduce evenimente importante care sa sublinieze necesitatea unor schimbari profunde in aceste privinte. In aceasta luna incearca sa echilibrezi individualitatea si ceea ce poti face tu singur, cu grupul si multimea din care faci parte.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.