Home / Horoscop lunar / lunar zodii / Pești iulie 2018

Pești iulie 2018

HOROSCOP PESTI IULIE 2018

Atentie la incidente, agitatie, epuizare, tensiuni in dragoste, cu copiii, colegii sau prietenii

 

Pe 5 poti avea un succes legat de dragoste, copii, activitati artistice, educatie, calatorii la distanta, actiuni legale si relatia cu strainatatea, iar pe 8 iti sunt favorizate actiunile personale, intalnirile, petrecerile, distractiile, relatiile sentimentale si creativitatea. Din 12, pentru doua luni si in special in jur de 19 august, toate aceste lucruri iti pot aduce castiguri, crestere si evolutie.

Tot pe 5, dar si pe 27, sunt posibile reactii impulsive, incidente neprevazute, tensiuni sau conflicte la serviciu, epuizare fizica sau psihica, iar pe 12 dificultati legate de prieteni, organizatii, relatii sentimentale sau copii. Ziua de 9 iti poate aduce noi informatii si puncte de vedere legate de serviciu, relatia cu strainatatea, calatorii la distanta, educatie sau actiuni legale.

De pe 7, trei luni ai sansa sa faci schimbari majore pe plan relational, referitor la modul in care interactionezi cu cei apropiati. Din 10, o luna ti se imbunatateste relatia de cuplu si poti obtine castiguri din parteneriate, procese sau contracte de colaborare. Pe 12 chiar poti avea parte de intalniri si surprize placute ce tin de rude, anturaj, asocieri, semnari de acte sau contracte. Pe 14 poti lua decizii favorabile legate de colaborari, parteneriate de viata sau de afaceri, prieteni, planuri de viitor si proiecte de anvergura. Pe 22 poti primi beneficii din relatia cu strainatatea, poti castiga un proces si poti fi atras de o idila la distanta sau pe internet. Pe 24 poti descoperi adevaruri legate de relatiile personale si cum esti perceput. Pe 28 iti sunt favorizate relatiile de prietenie si veniturile din asocieri.

In jur de 18 anumite situatii te pot indemna sa rezolvi chestiuni mai vechi legate de sacrificii, dependente, starea psihica si renuntarea la obiceiuri, persoane si tendinte daunatoare. Din 22, pana la mijlocul lui august, in special pe 25 iulie si 2 august, ai grija la incidente neprevazute, insomnie, epuizare fizica sau psihica, agitatie, graba, impulsivitate, irascibilitate si tensiuni la locul de munca.

Incepand cu 23, pentru o luna te implici total in serviciu, gasirea unui mod de a-ti imbunatati conditiile de munca si trai, si ingrijirea sanatatii tale. Din 26 insa, pentru vreo trei saptamani ai de revizuit mentalitatea, interesele, atitudinea, felul in care gandesti si actionezi in aceste privinte.

Profita de aceasta luna pentru a te implica intr-o noua poveste de dragoste, pentru a incepe un nou hobby, pentru a-ti schimba locul de munca sau macar atitudinea fata de serviciu, pentru a adopta un nou regim de viata si pentru a incepe un nou tratament medical!

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.