Home / Horoscop lunar / lunar zodii / Pești iulie 2017

Pești iulie 2017

HOROSCOP PESTI IULIE 2017

Atentie la cheltuieli, despartiri, pierderi, tensiuni cu copiii, prietenii si persoana iubita

 

Pe 2 si 10 atentie la tensiuni cu prietenii, copiii si persoana iubita. Pe 5 ai grija la cheltuieli cu copii, pe placeri si distractii. De pe 5, toata luna esti casnic, romantic si atasat de camin, parinti si familie. Ziua de 6 este benefica iubirii si activitatilor artistice si creative, insa pot exista tensiuni in relatia de dragoste si accese de gelozie. Din 6 te preocupa detaliile, munca, sanatatea si rutina.

Incepand din 15 pana spre sfarsit de august atentie la scaderea popularitatii, pierderi de situatii, despartiri si situatii de criza. Din 17 pana pe 5 august ai grija la impulsivitate fata de copii si persoana iubita, dar si la epuizarea fizica. Tot pe 17 atentie la comportament si atitudinea in camin, fata de parinti si familie. Pe 18 poti gasi solutii de iesire din criza si poti obtine castiguri din venituri suplimentare, mosteniri sau divort. Tot pe 18 ai grija la cheltuieli nejustificate. Pe 19 poti lua decizii favorabile privind serviciul si cariera. Din 20 ai tendinta sa muncesti peste masura.

Pe 21 atentie din nou la cheltuieli impulsive si nejustificate. Din 22, pentru o luna te implici mai mult in serviciu, munca, rutina si ingrijirea sanatatii. Pe 24 ai grija la tensiuni in casa, cu familia, dar si cu sefii si autoritatile. Tot pe 24 iti este favorabila o anumita decizie legata de munca, eficienta si economie. Pe 27 atentie la epuizarea fizica, dar si la impulsivitate in relatiile de serviciu. Din 31 iti sunt favorabile relatiile de dragoste si castigurile din arta si creativitate.

Profita de aceasta luna pentru a-ti schimba locul de munca sau macar atitudinea fata de serviciu, pentru a adopta un nou regim de viata si pentru a incepe un nou tratament medical!

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.