Home / Horoscop lunar / lunar zodii / Pești ianuarie 2019

Pești ianuarie 2019

HOROSCOP PESTI IANUARIE 2019

Tendinte generale: De pe 1, dar mai sigur din 6 incolo, iti indrepti eforturile catre obtinerea veniturilor, investitii, cresterea confortului si a nivelului de trai. Incepand cu 20, o luna preocuparile tale incep sa includa imbunatatirea starii psihice, actiuni si relatii ascunse, confidentiale, si renuntarea la dependente, obiceiuri, relatii sau persoane ce te trag inapoi. Referitor la aceste lucruri, pe 30 reusitele tin de gasirea unor solutii ingenioase, aflarea unor informatii sau secrete.

Atentie la: tensiuni cu prietenii sau in afaceri, cheltuieli si investitii impulsive, accidente, impresionabilitate, in special pe 6, 8, 13, 21 si din 28 incolo.

Poti avea succes in: privinta carierei, imaginii publice, urcarii in ierarhie, atingerii obiectivelor sociale si profesionale. Pe 4 poti primi vesti bune, iar din 7 incolo, o luna ai cea mai buna perioada din an pe plan relational si financiar, referitor la legaturile profesionale sau cu autoritatile, beneficiile din cariera sau statutul social. Dupa 11, in special pe 18, 22 si 25 initiativele si intalnirile iti sunt incununate de succes, dar ai grija totusi la idealism si optimism exagerat. Avand in vedere Eclipsa de Luna din 21, care accentueaza serviciul, se poate sa primesti o promovare sau o oferta de munca.

Concentreaza-te pe: cercul de cunostinte, grupari, asociatii, organizatii, corporatii, popularitate si afaceri de anvergura. Intre 4 si 24 iti sunt avantajate intalnirile, comunicarea si socializarea, dar toata luna ai ocazia sa faci alegeri inspirate si sa iti pui visele in practica. Evenimente sau decizii importante, extrem de serioase, care pot aduce limitari, intorsaturi, surprize, finalizari sau noi inceputuri, pot avea loc pe 2, 11, 13, 17, 18, 19 si 23, insa Eclipsa din 6 iti permite sa faci schimbarile de care ai nevoie. Profita de aceasta luna pentru a initia noi prietenii si contacte pe plan social, si pentru a da startul unor noi proiecte de viitor!

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.