Home / Horoscop lunar / lunar zodii / Pești ianuarie 2018

Pești ianuarie 2018

HOROSCOP PESTI IANUARIE 2018

Atentie la cheltuieli, blocaje in afaceri si tensiuni cu prietenii

 

Din 2 ai liber sa gasesti mai usor surse de venituri neconventionale, insa situatia financiara poate cunoaste fluctuatii. Pe 2 si 3 poti sa iti pui visele in practica referitor la prieteni, popularitate, proiecte de viitor si afaceri. Pe 7 descoperi resursele potrivite ca sa obtii castiguri si succese in examene, drumuri lungi si strainatate. Tot pe 7 iti sunt favorizate ideile originale privind planul material si profesional. Ziua de 8 iti aduce succes in activitatile filantropice, in afaceri si actiunile de grup, dar si puterea de a face o schimbare. Pe 9 sunt posibile transformari legate de popularitate, prieteni, afaceri si planuri de viitor. Pe 9 si 10 incearca sa fii mai calm in colectivitate si cu prietenii.

Incepand cu 11, pana la sfarsitul lunii te preocupa mai mult idealurile, viitorul, afacerile, prietenii si actiunile umanitare, iar pe 13 poti fi nevoit sa iei o decizie matura in aceasta privinta. In 13 si 14 atentie la cheltuieli cu prietenii si blocaje financiare in afaceri. Pe 16 poti face cu succes schimbari drastice referitoare la evolutia personala si profesionala, educatie si planuri de viitor.

Din 18, pentru trei saptamani iti sunt favorizate relatiile si castigurile neoficiale. Din 20, pentru o luna evita gandurile negative, elimina dependentele si vezi la ce obiceiuri poti renunta.

Pe 20 ai grija la prieteni si partenerii de afaceri. Pe 24 iti poti folosi puterea de convingere ca sa obtii cresterea popularitatii si succes in afaceri. In 25 poti adopta o noua viziune privind progresul tau intelectual, viitorul, educatia, calatoriile si strainatatea. Din 26, doua luni devii hotarat si impulsiv in privinta carierei, in societate si fata de sefi. Pe 28 ai grija la cheltuieli si blocaje in comunicare si in afaceri. Din 31, trei saptamani ai o perioada de introspectie si analiza a ultimului an.

Profita de aceasta luna ca sa-ti definesti planurile de viitor, sa initiezi noi prietenii si contacte pe plan social, sa iti clarifici perceptiile si mentalitatea, sa hotarasti ce sacrificii sunt necesare pentru a merge mai departe si la ce obiceiuri ar trebui sa renunti de acum inainte!

 

La Multi Ani 2018! 🙂

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.