Home / Horoscop lunar / lunar zodii / Pești februarie 2019

Pești februarie 2019

HOROSCOP PESTI FEBRUARIE 2019

Tendinte generale: De pe 14, pana la sfarsitul lui martie iti indrepti eforturile catre relatia cu anturajul, rude si prieteni, aflarea informatiilor, socializare si comunicare. Din 19 pana pe 28 iti poti cheltui energia in mod practic, realist si inspirat. Foloseste-ti intuitia, instinctele si farmecul personal.

Din 19 iti revine energia si o luna te preocupa viata personala, identitatea si imaginea ta, vitalitatea, comportamentul si infatisarea. Aici iti concentrezi preocuparile, gandurile si interesele, si inainte, si dupa, chiar din 10 si pana la mijlocul lui aprilie. In martie poti revizui mentalitati, idei si puncte de vedere. Pana atunci ai parte de usurinta in intelegere si comunicare, intalniri cu succes, vesti bune si decizii intelepte. Totusi, pe 19 si 22 iti poti schimba perspectiva, pot avea loc confuzii sau neplaceri.

Poti avea succes in: privinta carierei, imaginii publice, urcarii in ierarhie, atingerii obiectivelor sociale si profesionale, mai ales pe 8, cand poti obtine un anumit progres. In primele trei zile iti sunt favorabile deciziile, vestile si informatiile, pot fi imbunatatite legaturile profesionale si cu autoritatile, beneficiile din cariera sau statutul social. Pe 22 insa poti avea parte de blocaje sau dificultati.

Pe 3, 8, 10 si 18 poti avea si un succes in ceea ce priveste imbunatatirea starii psihice, actiuni si relatii ascunse, confidentiale, si renuntarea la dependente, obiceiuri, relatii sau persoane nocive. In plus, Luna Noua din 4 iti poate aduce noi oportunitati si inceputuri.

Concentreaza-te pe: cercul de cunostinte, grupari, asociatii, organizatii, corporatii, popularitate, proiecte de viitor, tranzactii si afaceri la scara larga. Relational si financiar poti beneficia de unele avantaje din 4 pana la sfarsitul lunii, mai ales intre 14 si 23, insa pot exista schimbari sau tensiuni dupa ziua de 26. Tot in aceste privinte, de la mijlocul lunii si pana in toamna pot avea loc evenimente importante care sa schimbe cursul vietii tale. O prima data de mentionat este 28 martie.

Atentie la: tensiuni cu prietenii sau in afaceri, cheltuieli si investitii impulsive, accidente, impresionabilitate, in special in primele doua zile, intre 8 si 14, si pe 22. La Luna Plina de pe 19 ai grija la conflicte si tensiuni in relatiile personale, in casnicie sau cu asociatii.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.