Home / Horoscop lunar / lunar zodii / Pești februarie 2018

Pești februarie 2018

HOROSCOP PESTI FEBRUARIE 2018

Atentie la incidente, comportament, secrete, lege, moralitate, autoritati si calatorii

 

Pe 3 poti initia noi actiuni ce tin de scopurile pe care ti le-ai propus, cariera, directia profesionala, statutul social, eliberarea de dependente, sacrificii si obiceiuri negative. Pe 4 atentie la neplaceri datorate unor relatii sau activitati imorale sau ilegale. Pe 7 poti fi atras sau surprins de o situatie neconventionala legata de o relatie secreta sau un proiect ascuns de ochii lumii.

Din 11 redevii sociabil si pentru o luna poti castiga din simpla aparitie si farmecul propriu. Pe 11 si 14 incearca sa fii realist cu privire la depasirea limitelor, calatorii, educatie, generozitate, activitati ascunse si principii morale. Mai bine amana deciziile in aceste privinte pana pe 14 si 15, cand poti gasi noi directii si mentalitati. In 16 poti lua hotarari de imbunatatire a imaginii tale si de a obtine beneficii din intalniri si felul in care esti privit, cu efect pe termen lung. Ziua de 17 este favorabila eliminarii obiceiurilor nesanatoase, insa ai grija la temperament in societate.

Incepand cu 18 iti revin optimismul si stralucirea, si pentru o luna ai calea deschisa de a te reinventa. In plus iti revine gandirea pozitiva, si trei saptamani iti sunt favorizate orice intalniri.

Pe 21 poti avea parte de un moment plin de emotie, sensibilitate si compasiune universala, iar pe 25 poti fi extrem de senzitiv si intuitiv. In ambele zile poti fi influentabil, ai grija la comportament si neplaceri legate de autoritati si imaginea publica. Atentie insa, deciziile si actiunile din 21 si 25 se pot dovedi de lunga durata. Pe 27 poti da dovada de mult sarm, poti fi magnetic si seducator.

Profita de aceasta luna ca sa-ti clarifici perceptiile si mentalitatea, sa hotarasti ce sacrificii sunt necesare pentru a merge mai departe si la ce ar trebui sa renunti de acum inainte, dar si sa initiezi noi actiuni pe plan personal, ce iti pot aduce beneficii pe termen lung!

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.