Home / Horoscop lunar / lunar zodii / Pești februarie 2017

Pești februarie 2017

Atentie la venituri si cheltuieli, resurse proprii sau la comun, prieteni si parteneri de afaceri

In primele doua zile ale lunii incearca sa eviti deciziile si noile directii financiare ale parteneriatelor de afaceri, pentru a nu crea dificultati pe plan material si financiar. Schiteaza planuri de viitor cu grija la investitii si cheltuieli.

Incepand cu 3, cel putin o luna iti pot creste veniturile din activitatile obisnuite, insa ai grija si la tendinta de a cheltui mai mult pentru confortul propriu. De pe 5 incolo pana in iunie nu te mai poti baza ca pana acum pe imprumuturi, venituri suplimentare sau ale partenerului.

De pe 7 incolo devii mai introvertit, insa incearca sa folosesti aceste zile pentru a elimina gandirea negativa. Pe 11 si pe 21 ai momente de iluminare ce iti pot schimba profund mentalitatea.

De pe 18 pe 22 se poate ca agresivitatea de care dai dovada in deciziile financiare sa-ti provoace rupturi de partenerul de afaceri, asa ca incearca sa fii mai calm si rabdator. Din 23 in 27 se poate sa gasesti surse de venituri neasteptate, ce iti pot echilibra situatia financiara.

Incepand din 26 in sfarsit iesi din deprimare, devii mai optimist iar gandurile negre dispar.

Profita de aceasta luna pentru a stabili planuri financiare in ceea ce priveste resursele si veniturile adiacente dar si cheltuielile, si pentru a face noi planuri pe plan personal!

https://www.facebook.com/khironna/posts/1852714505006651:0

 

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.