Home / Horoscop lunar / lunar zodii / Pești decembrie 2018

Pești decembrie 2018

HOROSCOP PESTI DECEMBRIE 2018

Atentie la accidente, temperament, excese, cheltuieli, rabufniri, conflicte intime sau cu autoritatile

 

De pe 1 redevii preocupat de perfectionarea si evolutia ta, calatorii sau legaturi la distanta, completarea educatiei, studii, examene, certificari, judecata, procese sau chestiuni legale. Pana pe 6 revezi informatii si regandesti lucrurile, iar intre 6 si 13 poti sa aplici practic o noua viziune. Din 2, pana in ianuarie iti indrepti atentia asupra relatiilor cu strainatatea si beneficiilor din actiuni intelectuale, educative, turistice sau legale. In privinta acestora, primele zile iti pot aduce situatii surprinzatoare, pe 16 poti lua decizii durabile, pe 21 poti fi inspirat, dar si cam visator, iar pe 28 iti sunt favorizate schimbarile profunde.

Pana pe 22 inca te mai implici in atingerea scopurilor tale, cariera, directia profesionala, urcarea in ierarhie, imbunatatirea imaginii publice si a statutului social. In prima saptamana, mai ales intre 3 si 6, dar si pe 25, ai grija la accidente, forta distructiva, neglijenta si neclaritate. De fapt, din 13, pentru vreo trei saptamani esti interesat mai mult de aspiratiile tale, imaginea publica, reputatie, directia profesionala si cariera. Pe 20 o situatie iesita din comun iti poate aduce o oportunitate de deschidere, eliberare sau reforma, iar pe 21 iti sunt favorabile orice lucruri ce tin de intalniri, aflarea si asimilarea informatiilor, acte oficiale, negocieri, drumuri si alergaturi.

Tot in aceasta privinta, a atingerii obiectivelor tale sociale si profesionale, a relatiei cu autoritatile si imbunatatirii statutului social, de la sfarsitul lunii, pana in februarie inclinatia catre expansiune, optimismul si idealismul iti pot aduce actiuni nerealiste, iluzii, confuzii, scandaluri publice, minciuni, fraude sau dezonoare, asa ca incearca sa vezi exact care iti sunt posibilitatile reale, in special la mijlocul lui ianuarie.

Din 22, pentru o luna te concentrezi pe proiecte ample si de viitor, tranzactii la scara larga, activitati colective, cercul de cunostinte si intalniri cu amicii, in grupuri sau organizatii. Referitor la aceste lucruri, sfarsitul de an si inceputul lui 2019 iti pot aduce stabilitate, maturitate, evenimente categorice si hotarari cu efect de lunga durata. In plus, incepand din ultimele zile ale lunii, in anul ce vine ai ocazia sa iei decizii inspirate si sa iti pui concret visele in practica.

Din punct de vedere al consumului de energie, intalniri si orice alte actiuni intreprinzi, pe 7 poti fi prea senzitiv, idealist si romantic, asa ca ai grija la impresionabilitate si empatie marite, spirit visator, confuzii, accidente, oboseala, perceptii false, dificultati de comunicare sau miscare. Pe 17 insa iti poti folosi cu succes instinctele, credinta, ambitia si vointa.

Profita de aceasta luna ca sa initiezi noi planuri profesionale, legate de cariera, aspiratii si de statutul social, dar si ca sa iti definesti planurile de viitor, sa iti cresti popularitatea, si sa initiezi noi prietenii si contacte pe plan social!

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.