Home / Horoscop lunar / lunar zodii / Pești decembrie 2017

Pești decembrie 2017

HOROSCOP PESTI DECEMBRIE 2017

Atentie la temperament, rabufniri, cheltuieli, tensiuni cu prietenii si autoritatile

 

De pe 1 pana de Craciun iti pot creste veniturile din cariera, profesie si statutul social. Tot pe 1 atentie la cheltuieli si blocaje financiare. Pe 3 poti avea succes in orice actiune de imbunatatire si crestere personala, studii, calatorii si redirectionare profesionala, sau in relatia cu strainatatea. Pe 3 si pe 10 ai grija la temperament si tensiuni cu sefii si autoritatile.

In perioada 3 – 23 decembrie ai sansa sa iti revizuiesti scopurile tale in viata, cariera si directia profesionala, iar pe 6 chiar poti sa redresezi o situatie mai veche. Incepand cu 9, pentru o luna si jumatate esti hotarat sa iti continui studiile sau sa calatoresti. Pe 10 iti poti schimba parerea despre evolutia profesionala si cresterea veniturilor. Pe 13 si 15 ai grija la comportament si imaginea pe care o ai in societate. Pe 16 poti lua o decizie importanta legata de planul material si profesional.

Dupa trei ani de restrictii si lectii despre aspiratiile tale, cariera, directia profesionala, reputatie si statut social, din 20 decembrie, urmatorii trei ani ai posibilitatea sa devii intelept, matur si responsabil referitor la prietenie, colectivitate, popularitate, organizatii, afaceri si proiecte de viitor.

Din 21, o luna te implici in proiecte de viitor, activitati cu prietenii si actiuni sociale. Si chiar in acea zi poti lua o hotarare in aceasta privinta, cu efect pe termen lung. Tot in 21 iti sunt favorizate beneficiile din cariera, profesie si statutul social. Din 23, pana in mai 2018 poti face cu succes schimbari drastice legate de evolutia personala si profesionala, educatie si planuri de viitor. De pe 25, pentru aproape patru saptamani iti poate creste popularitatea si sunt posibile castiguri marite din afaceri. Tot in 25 dai dovada de maturitate in colectivitate, in privinta relatiilor sociale, a prietenilor si partenerilor de afaceri. Pe 28 poti initia actiuni legate de cresterea personala, studii sau calatorii.

Profita de aceasta luna ca sa initiezi noi planuri profesionale, legate de cariera, aspiratii si de statutul social, dar si ca sa iti definesti planurile de viitor, sa iti cresti popularitatea, si sa initiezi noi prietenii si contacte pe plan social!

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.