Home / Horoscop lunar / lunar zodii / Pești august 2019

Pești august 2019

HOROSCOP PESTI AUGUST 2019

Tendinte generale: In luna august pentru tine preocuparile se impart in mod egal intre munca si sanatate, si relatiile personale si contactul direct cu ceilalti. Totusi, de pe 1, cand se clarifica atmosfera si gandirea, pana pe 11, mintea iti mai fuge catre puterea personala si sentimentele tale, cand iti sunt favorabile orice intelegeri, intalniri sau activitati legate de iubire, legaturi romantice, ceea ce iti face placere si te face fericit, copii, arta, creativitate, hobbyuri, relaxare, joaca si distractii.

Pana pe 23 lucrurile care conteaza tin de serviciu, obligatii si responsabilitati, conditiile de munca si trai, eforturi fizice, rutina zilnica, regimul de viata si ingrijirea sanatatii. In aceste privinte primele zile ale lunii iti pot aduce schimbari si evenimente imprevizibile, dar si sansa unui nou inceput datorita Lunii Noi de pe 1. Incearca sa fii deschis si adaptabil, dar sa amani deciziile importante pentru cateva zile, mai ales ca intre 4 si 21, in special pe 7, 8 si 14 poti avea parte de succes, momente placute si ocazii de castig. In plus, din 11 pana in ultimele zile ale lunii iti indrepti gandurile si interesele exclusiv inspre aceste chestiuni. Cel putin pe 16 si 21 pot avea loc demersuri importante, poti afla noi informatii si poti descoperi noi perspective.

Incepand cu 18 si mai mult din 23, lucrurile importante devin contractele, aplanarea conflictelor, procesele, casnicia, uniunile, parteneriatele, colaborarile si lucrul cu publicul. Cel putin pana la mijlocul lui septembrie aici te implici cel mai tare, aici iti indrepti spiritul de actiune, energia, sociabilitatea si dorintele, aici poti obtine avantaje si beneficii pe plan relational si financiar. Pot exista oportunitati de succes si schimbari favorabile in special pe 24, 26, 28 si 30. Din 29 si din punct de vedere mental, al ideilor, intereselor, intalnirilor si planurilor te concentrezi mai tare pe aceste chestiuni, iar Luna Noua de pe 30 iti deschide noi cai si directii de urmat.

Pe termen lung, din 11 revin norocul, optimismul, sansele reale de extindere, crestere si progres in legatura cu succesul social si profesional, obiectivele tale in viata, cariera, urcarea in ierarhie, relatia cu autoritatile, imaginea publica, statutul social, faima si reputatie. Iar din 12 august, tot restul anului iti sunt incurajate reformele, schimbarile, eliberarile de atasamente si abordarile inovatoare cu privire la interactiunea cu cei din jur, anturaj, rude, prieteni, socializare, comunicare, educatie, aflarea informatiilor, tranzactii, schimburi si miscari de bunuri sau idei.

Atentie la: starea psihica, persoane ascunse, activitati si relatii confidentiale, cercetari si subiecte secrete, sacrificii, tendinte, situatii sau legaturi nocive. In aceste privinte Luna Plina din 15 poate aduce tensiuni, situatii conflictuale si schimbari, cel putin la nivel relational si financiar.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.